Μυτιλήνη: Πατέρας ξυλοκόπησε ειδικευόμενη γιατρό

5

Ένας πατέρας ξυλοκόπησε άγρια το βράδυ της Παρασκευής (13/3/2015) μία ειδικευόμενη γιατρό του νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Ο λόγος της βίαιης επίθεσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης της Μυτιλήνης, ήταν η καθυστέρηση της ειδικευόμενης γιατρού να εξετάσει την κόρη του που  είχε εποχική γρίπη και ήταν εμπύρετη.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας αρχικά επιτέθηκε φραστικά στην γιατρό γιατί δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να γίνει η εξέταση και στη συνέχεια ξαφνικά επιτέθηκε με μανία στην ειδικευόμενη και την ξυλοκόπησε άγρια. Το αποτέλεσμα της επίθεσης είναι, η ειδικευόμενη γιατρός, να νοσηλεύεται με κακώσεις στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου δήλωσε πως δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση στην εξέταση της ασθενούς με τους γιατρούς να ετοιμάζουν κινητοποιήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Share.

5 Σχόλια

 1. Γιάννης Θηβαιος on

  Να σου πω ρε docmed.gr, Όνομα δεν έχει ο νταής που έριξε το ξύλο; Να το αναφέρουμε εδω, να το μάθουν και οι συγχωριανοί του, και οι φίλοι της γιατρού που έδειρε.. Το ρωτάω αυτο, γιατι εχω μουχτισει απο την gay-δημοσιοblogoτρολογραφία που αναφέρει το συμβάν αλλά οχι τους εμπλεκόμενους.

  • Γεώργιος Παπασταματάκης on

   Ονόματα υπάρχουν αλλά καραδοκεί ο εισαγγελέας για συκοφαντική δυσφήμηση αν γραφούν..από την στιγμή που δεν υπάρχει μήνηση.

   • Αν την “ξυλοκόπησε άγρια” διώκεται αυτεπάγγελτα για-τουλάχιστον-επικίνδυνη σωματική βλάβη. Αντίθετα ο εισσαγγελέας δεν “καραδοκεί” για συκοφαντική δυφήμηση. Η συκοφαντική δυσφήμιση διώκεται μόνο κατ΄έγκληση. Μόνο αν ο άντρακλας αυτός κάνει μήνυση δηλαδή.

 2. Αν πηγαινε σε ιδιωτη θα περιμενε υπομονετικα, θα πληρωνε και μετα θα ελεγε σας ευχαριστω.

Leave A Reply