Μυτιλήνη: Πατέρας ξυλοκόπησε ειδικευόμενη γιατρό

6

Ένας πατέρας ξυλοκόπησε άγρια το βράδυ της Παρασκευής (13/3/2015) μία ειδικευόμενη γιατρό του νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Ο λόγος της βίαιης επίθεσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης της Μυτιλήνης, ήταν η καθυστέρηση της ειδικευόμενης γιατρού να εξετάσει την κόρη του που  είχε εποχική γρίπη και ήταν εμπύρετη.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας αρχικά επιτέθηκε φραστικά στην γιατρό γιατί δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να γίνει η εξέταση και στη συνέχεια ξαφνικά επιτέθηκε με μανία στην ειδικευόμενη και την ξυλοκόπησε άγρια. Το αποτέλεσμα της επίθεσης είναι, η ειδικευόμενη γιατρός, να νοσηλεύεται με κακώσεις στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου δήλωσε πως δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση στην εξέταση της ασθενούς με τους γιατρούς να ετοιμάζουν κινητοποιήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Share.

6 Σχόλια

 1. Γιάννης Θηβαιος on

  Να σου πω ρε docmed.gr, Όνομα δεν έχει ο νταής που έριξε το ξύλο; Να το αναφέρουμε εδω, να το μάθουν και οι συγχωριανοί του, και οι φίλοι της γιατρού που έδειρε.. Το ρωτάω αυτο, γιατι εχω μουχτισει απο την gay-δημοσιοblogoτρολογραφία που αναφέρει το συμβάν αλλά οχι τους εμπλεκόμενους.

  • Γεώργιος Παπασταματάκης on

   Ονόματα υπάρχουν αλλά καραδοκεί ο εισαγγελέας για συκοφαντική δυσφήμηση αν γραφούν..από την στιγμή που δεν υπάρχει μήνηση.

   • Αν την “ξυλοκόπησε άγρια” διώκεται αυτεπάγγελτα για-τουλάχιστον-επικίνδυνη σωματική βλάβη. Αντίθετα ο εισσαγγελέας δεν “καραδοκεί” για συκοφαντική δυφήμηση. Η συκοφαντική δυσφήμιση διώκεται μόνο κατ΄έγκληση. Μόνο αν ο άντρακλας αυτός κάνει μήνυση δηλαδή.

 2. Αν πηγαινε σε ιδιωτη θα περιμενε υπομονετικα, θα πληρωνε και μετα θα ελεγε σας ευχαριστω.

 3. ΔΗΜΉΤΡΗΣ on

  Δεν θα έπρεπε να του επιτρέπεται να μπει μέσα σε νοσοκομείο του κανηβαλου αυτού. Για κανένα λόγο. Αστετον να σαπισει.

Leave A Reply