Γ.Ν.Κέρκυρας. Η Διευθύντρια της Μ.Τ.Ν. διακινούσε Ναρκωτικές ουσίες

0

Στον Ανακριτή θα οδηγηθούν σε λίγο οι συλληφθέντες της συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε μετά από έρευνα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Κέρκυρας. Να υπενθυμίσουμε ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι η διευθύντρια της μονάδας τεχνικού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας καθώς και ένας φαρμακοποιός που διατηρεί φαρμακείο στην πόλη της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομικής διεύθυνσης και την προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η νεφρολόγος του νοσοκομείου φέρεται να συνταγογραφούσε παράνομες συνταγές και φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούν ναρκομανείς, όπως οπιούχα επιθέματα, αλλά και ναρκωτικά χάπια. Ο 56χρονος που λάμβανε τις συνταγές, τις εκτελούσε στο συγκεκριμένο φαρμακοποιό που διατηρούσε φαρμακείο στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και μετά με τους γιούς του τις διοχέτευαν επί αδράς αμοιβής στους «ενδιαφερόμενους πελάτες».

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί, η νεφρολόγος, ο φαρμακοποιός, ο 56χρονος πατέρας και ένας από τους δύο γιους του, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, καθώς είναι προς αναζήτηση τουλάχιστον ενός ακόμη εμπλεκόμενου

Ώρα (11:25)

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν πριν ελάχιστα λεπτά οι τέσσερις συλληφθέντες – μέλη της συμμορίας που φέρονται να διακινούσαν ναρκωτικά σκευάσματα και οι οποίοι συνελήφθησαν χθες Πέμπτη, μετά από πολύμηνες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας

http://www.kerkyrasimera.gr/index.php/en/topika/koinonia/item/14256-ston-anakriti-se-ligo-oi-syllifthentes-tis-symmorias-diakinisis-narkotikon

Προθεσμία για την Κυριακή το πρωί ζήτησαν και έλαβαν οι 4 έως τώρα συλληφθέντες (αναζητείται ένας ακόμα) για διακίνηση ναρκωτικών σκευασμάτων.

Σε βάρος των μελών της ομάδας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της σύστασης συμμορίας με σκοπό την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, τα μέλη της ομάδας, χρησιμοποιώντας κατά περίπτωση την επαγγελματική τους ιδιότητα, δραστηριοποιούνταν συστηματικά, από την αρχή του τρέχοντος έτους, στην παράνομη προμήθεια και διάθεση σε χρήστες στην Κέρκυρα, μεγάλου αριθμού οπιούχων επιθεμάτων καθώς και ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων σε χάπια.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

 

Share.

Leave A Reply