Εγκαινιάστηκαν νέα εργαστήρια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

0

Εργα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο, το Αιμοδυναμικό και το Βρογχοσκοπικό Εργαστήριο του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», εγκαινιάστηκαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης την Παρασκευή 4 Αυγούστου το μεσημέρι.

Και τα δύο εργαστήρια, το «Αιμοδυναμικό Εργαστηρίο» και το «Βρογχοσκοπικό Εργαστηρίο» εξυπηρετούν ασθενείς από ολόκληρη την Πελοπόννησο και είναι προσφορά της κυρίας Γιαννούλας Γκουντάνη, η οποία δώρισε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, προκειμένου να εξοπλιστεί με τα κατάλληλα όργανα ώστε να πραγματοποιεί εξειδικευμένες εξετάσεις για κάθε πολίτη.

Αλλά η προσφορά της δεν σταμάτησε εκεί. Τον Μάιο του 2017, ετέθη σε λειτουργία το βρογχοσκόπιο, δωρεά και αυτό της κυρίας Γκουντάνη.

Η μεγάλη αυτή δωρήτρια του Παναρκαδικού δίνει μαθήματα αλληλεγγύης σε δύσκολους καιρούς, στους οποίους η αγάπη για τον πλησίον συχνά εκλείπει.

Την εκδήλωση των εγκαινίων συνδιοργάνωσαν το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αρκάδων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις ομιλίες των ομογενών, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, των ιατρών του Παναρκαδικού και του δήμαρχου Τρίπολης και φυσικά της μεγάλης δωρήτριας η οποία ήταν φανερά συγκινημένη, καθώς είδε το όραμά της για παίρνει σάρκα και οστά και να προσφέρει για το καλό των συμπολιτών της αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Έφη Καστραντά

http://www.arcadiaportal.gr/news/egkainiastikan-nea-ergastiria-sto-panarkadiko-nosokomeio-tripolis

Share.

Leave A Reply