Βγήκε από το Ευγενίδειο ο Αλέξης Τσίπρας

0

Εξιτήριο πήρε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επέμβαση για περισφιγμένη  κήλη στην οποία υποβλήθηκε χθες το απόγευμα.

Παρά το αιφνίδιο της διάγνωσης και της επέμβασης, καθώς όλα εξελίχθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες, από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης έως και το απόγευμα της Παρασκευής όποτε χειρουργήθηκε, η επέμβαση κρίθηκε επιτυχής και ο πρωθυπουργός εξήλθε σε πολύ καλή κατάσταση από το χειρουργείο.

Πόνος στην κοιλιακή χώρα και διόγκωση στην περιοχή του ομφαλού είχαν οδηγήσει τον κ. Τσίπρα σε αναζήτηση ιατρικής βοήθειας από την Πέμπτη. Η εκτίμηση ότι πρόκειται για κήλη έγινε και επίσημα ιατρική διάγνωση το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα στο Ακτινολογικό Τμήμα του Ευγενιδείου. Για την ακρίβεια επρόκειτο για περισφιγμενη κήλη, διάγνωση που άλλαζε τα δεδομένα καθώς απαιτούσε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση..

Ο αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και γιατρός του Ιπποκρατείου, κ. Δημήτριος Θεοδώρου ήταν ο γιατρός που ανέλαβε να κάνει την επέμβαση στον πρωθυπουργό.

Share.

Leave A Reply