Ρέθυμνο: Αγρότες τα «έψαλαν» στους Σταθάκη, Ξανθό και Χαρίτση

0
Έκρυθμη ήταν το απόγευμα της Κυριακής η κατάσταση έξω από το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, όπου ο Υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης ήταν ομιλητής σε εκδήλωση για το νέο ΕΣΠΑ, όπως και στα Χανιά μαζί με τον Υφυπουργό, Αλέξη Χαρίτση.

03_07_2016_20_21_42

Στο περιθώριο της συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των υπουργών Σταθάκη, Ξανθού και Χαρίτση, οι συγκεντρωμένοι αγροκτηνοτρόφοι, απέκλεισαν την είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το ΕΒΕΡ, δείχνοντας τα αισθήματα αγανάκτησης και προδοσίας που ένιωθαν, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.
Οι συγκεντρωμένοι, αφού προπηλάκισαν με φωνές και ύβρεις του υπουργούς τους κράτησαν εγκλωβισμένους στο κτίριο για περίπου μία ώρα.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν ανθρώπινο κλοιό για να «φυγαδεύσουν» τους τρεις υπουργούς, τα αίματα όμως «άναψαν» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και ένας από αυτούς να εισβάλει με το αγροτικό του όχημα και να αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται το Επιμελητήριο.

03_07_2016_20_20_35

Το συγκεντρωμένο πλήθος κατά την έξοδο των αυτοκινήτων, αποδοκίμασε τους εγκλωβισμένους στα οχήματά υπουργούς χτυπώντας τα τζάμια και τα καπό των οχημάτων.
Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια των αστυνομικών και αφού σχημάτισαν ανθρώπινο κλοιό, τα οχήματα κατάφεραν να φύγουν μέσα από το οργισμένο πλήθος, με μεγάλη ταχύτητα.

Πηγή. http://www.zougla.gr/greece/article/re8imno-agrotes-ta-epsalan-stous-sta8aki-ksan8o-ke-xaritsi
Share.

Leave A Reply