Δ.Κούβελας: «Η ακίδα που παράγουν τα εμβόλια είναι παθογόνος – Λάθος να εμβολιάσεις όσους δεν κινδυνεύουν»!

0

«Βόμβες» από τον καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος αποκάλυψε πως η ακίδα που παράγουν τα εμβόλια μπορεί να δημιουργήσει από μόνη της πολύ σημαντικά προβλήματα. 

«Υπάρχει μια ανησυχητική εξέλιξη που σχετίζεται με τη γνώση πλέον που έχουμε για τα εμβόλια και σχετίζεται με την λειτουργία της ακίδας του κορονοϊού και αυτό ίσως να αιτιολογεί και τα περιστατικά θρομβώσεων που έχουμε από τους εμβολιασμούς», τόνισε ο καθηγητής.

«Μέχρι πρότινος πιστεύαμε ότι ο covid-19, είναι ένας κορωνοϊός, όπως και οι υπόλοιποι και αυτή η ακίδα είναι το «κλειδί» που απλά «ξεκλειδώνει» το κύτταρο γι’ να εισχωρήσει σε αυτό και να παρασιτίσει. Υπάρχουν όμως τελευταία επιστημονικές δημοσιεύσεις που λένε ότι αυτή η ακίδα είναι από μόνη της παθολογική και δημιουργεί πολύ σημαντικά προβλήματα , μπορεί να κάνει αθηρωμάτωση, μπορεί να κάνει θρομβώσεις, με διάφορους μηχανισμούς», επισήμανε ο κ. Κούβελας.

«Αυτό μας βάζει σε σκέψεις, ότι από την στιγμή που τα εμβόλια δίνουν την οδηγία στον ίδιο τον οργανισμό μας να παράγει την ακίδα που από μόνη της είναι βλαπτική, πιθανώς να έχουμε ανεπιθύμητες παρενέργειες από αυτές που στην αρχή τουλάχιστο υποψιαζόμαστε.

Στην αρχή της παρασκευής των εμβολίων κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί –κι εγώ ο ίδιος είχα πει βλέποντας την παρασκευή του Pfizer, ότι φαίνεται ασφαλές- ότι η παραγωγή του ίδιου του αντιγόνου των εμβολίων, δηλαδή της ακίδας θα είχε από μόνη της παθολογία» σημείωσε ο καθηγητής της Φαρμακολογίας.

Δείτε όσα είπε 

 

 

Share.

Leave A Reply