Χειροπέδες σε γνωστό γιατρό του Κολωνακίου για «φακελάκι»

0

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. σε γνωστό γιατρό της Αθήνας γιατί ζήτησε «φακελάκι» -για την ακρίβεια «φακελάκια»- από καρκινοπαθή.

Ο συλληφθείς είναι αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής, εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και διατηρεί γραφείο στο Κολωνάκι.

Όπως κατήγγειλε στους «αδιάφθορους» της Αστυνομίας ο ασθενής-θύμα, ο γιατρός του ζήτησε το πρώτο φακελάκι το καλοκαίρι, όταν υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο, καθώς διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Το δεύτερο φακελάκι του το ζήτησε στην επόμενη χειρουργική επέμβαση και το τρίτο, που ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σε επίσκεψη του ασθενούς, λέγοντας του ότι από την δεύτερη επέμβαση εκκρεμεί να του δώσει το ποσό των 600 ευρώ.

Συνολικά, σύμφωνα την καταγγελία, είχε δώσει στον εν λόγω γιατρό το ποσό των 2.650 ευρώ.

Αρχικά η επιχείρηση για τη σύλληψη του γιατρού οργανώθηκε για την Τετάρτη, όμως ένα χειρουργείο που είχε τον καθυστέρησε και έτσι το ραντεβού μετατέθηκε για την Πέμπτη. Λίγα λεπτά αφότου παρέλαβε το φακελάκι με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων μπήκαν μέσα στο γραφείο του στο νοσοκομείο και τον συνέλαβαν.

https://www.zougla.gr/greece/article/xiropedes-se-gnosto-giatro-tou-kolonakiou-gia-fakelaki

01-02-2019: Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη γιατρός για δωροληψία

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη γιατρός για δωροληψία

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, για δωροληψία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, ενώ η σύλληψη του γιατρού πραγματοποιήθηκε χθες, 31 Ιανουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Share.

Leave A Reply