Βρέθηκαν ξεχασμένα κοντέινερ με χιλιάδες είδη ιματισμού στο Ασκληπιείο Βούλας

0

Τρία ξεχασμένα για περισσότερο από δέκα χρόνια κοντέινερς με χιλιάδες είδη απείραχτου ιματισμού απαραίτητα για τη λειτουργία του νοσοκομείου βρέθηκαν σε αποθήκες του Ασκληπιείου Βούλας, την ώρα που οι ασθενείς αναγκάζονταν να φέρνουν από το σπίτι τους κουβέρτες και σεντόνια καθώς το νοσοκομείο αντιμετώπιζε τραγικές ελλείψεις.

Τα κοντέινερ με τις χιλιάδες κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια πετσέτες και άλλα είδη ιματισμού βρέθηκαν μετά από έλεγχο σε οικίσκους του Ασκληπιείου. Ο εξοπλισμός είχε παραδοθεί στο νοσοκομείο προ δεκαετίας,αλλά ωστόσο είχε ξεχαστεί χωρίς ποτέ κανείς να μπει στον κόπο να απογράψει και πολύ περισσότερο να τον αξιοποιήσει. 

Όπως δήλωσε μιλώντας στο Βήμα FM ο κ. Χάρης Ζαχαρόγιαννης, διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου, η ανακάλυψη έγινε μετά από έλεγχο του νέου διοικητή του νοσοκομείου. «Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας και ολοκαίνουριο ιματισμό με σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι και κουβέρτες που δεν έχουμε στα σπίτια μας», δήλωσε ο διευθυντής της νεφρολογικής μονάδας, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους ασθενείς οι οποίοι αναγκάζονταν να φέρνουν σεντόνια και κουβέρτες από το σπίτι τους αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό πουν δεν είχαν πετσέτες να σκουπιστούν.

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/brethikan_ksexasmena_konteiner_me_xiliades_eidi_imatismou_sto_asklipieio_boulas-64604379/

Share.

Leave A Reply