Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν υγειονομικοί σε αναστολή και πολίτες που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.Οι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στις πέντε το απόγευμα στο Πεδίο του Άρεως και με πορεία κατευθύνθηκαν προς το Λευκό Πύργο, όπου από τις έξι είχαν συγκεντρωθεί πολίτες που αντιδρούν στους εμβολιασμούς και στα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Από εκεί κινήθηκαν με πορεία στις οδούς Εθνικής Αμύνης, Παύλου Μελά, Αγίας Σοφίας και επέστρεψαν στο Λευκό Πύργο.
Δημοφιλή
- Ωρα εξόδου για τη Φαμίλια…
- Θέσεις ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας Ρευματολογίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
- Κ.Φαρσαλινός: «H αντιπολίτευση κατηγορεί τον Θ.Πλεύρη επειδή σταμάτησε την τρομοκρατία – Απίστευτη κατάντια του πολιτικού συστήματος»
- Κάταγμα πέους: Γιατί χρήζει άμεσης αντιμετώπισης
- Ευλογιά των πιθήκων: Ας μην γίνουμε «στο ίδιο έργο θεατές»
- Δικαστική απόφαση «σταθμός»: Δικαίωση μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κορίνθου
- «Όχι από COVID αλλά με COVID» : συγκάλυψη εγκληματικών ευθυνών
- Mε αφορμή την επίσκεψη της κας. Μενδώνη στο χώρο που εκτελούνται εργασίες στην τουριστική επένδυση «Kilada Hills» στην Αργολίδα