Στη διοίκηση του νοσοκομείου Σαντορίνης ένας μηχανικός, ένας γευσιγνώστης ελαιολάδου και ένας πωλητής λαμπτήρων

0

Ειδικότητα στα λάδια έχει η νέα διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Μετά τον Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, που διατηρούσε συνεργείο με μοτοσικλέτες και πλέον ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου στο νοσοκομείου Σαντορίνης, ο νέος διοικητικός υποδιευθυντής ειδικεύεται στη γευσιγνωσία ελαιολάδου, όπως σημειώνει ο ίδιος στο βιογραφικό του.

Πρόκειται για τον 39χρονο Γιάννη Χρονάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος εξάσκησε το πτυχίο λογιστικής στο ελαιοτριβείο του πατέρα του. Μάλιστα εγκατέλειψε τις ακαδημαϊκές του σπουδές προκειμένου να ασχοληθεί αποκλειστικά με την οικογενειακή επιχείρηση που είχε ως αντικείμενο την εμπορία στην εσωτερική αγορά χύμα ελαιολάδου, αλλά και την εξαγωγή του. Ο κ.Χρονάκης είναι ο νέος διοικητικός υποδιευθυντής του νοσοκομείου Σαντορίνης με μισθό περίπου 1.800 ευρώ.

Βιογραφικό Χρονάκη

Προϊστάμενος του Γιάννη Χρονάκη είναι ο Γιώργος Τσιαντής, το βιογραφικό του οποίου επίσης δεν φαίνεται να έχει σχέση με τα νέα του καθήκοντα. Ο νέος διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου Σαντορίνης εργαζόταν στις πωλήσεις εταιρείας λαμπτήρων αλλά και εταιρείας με οδοντόκρεμες. Με αυτά τα προσόντα ανέλαβε με μισθό περίπου 2.500 ευρώ .

Ο νέος διοικητικός υποδιευθυντής του νοσοκομείου Σαντορίνης σε έκθεση ελαιολάδου  

Αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Σαντορίνης… ένας ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ

Από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ αναβαθμίστηκε στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου της Σαντορίνης ο έμπιστος συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, μηχανικός μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

Η Διοίκηση της ΑΕΜΥ Α.Ε. μετά από προκήρυξη προσέλαβε 23 Μαΐου 2016 Διευθυντή και Υποδιευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας για την οργάνωση της λειτουργίας και έναρξης του Νοσοκομείου Σαντορίνης (εγκαίνια από τον Πρωθυπουργό 14/7/2016).

Οι συμβάσεις που υπέγραψαν οι επιλεγέντες ήταν για ένα συν ένα χρόνο. Το έργο τους κρίθηκε πετυχημένο και προοριζόταν όπως έλεγε ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε. να ηγηθούν Διοικητικά του Νοσοκομείου Σαντορίνης.

Ο Πολάκης έχει διαφορετική γνώμη για να βολέψει τους δικούς του.
Μετά τον πρώτο χρόνο υπηρεσίας η Διοίκηση της ΑΕΜΥ Α.Ε. δεν ανανέωσε τη σύμβαση του Διοικητικού Διευθυντή κου Βλασόπουλου που είχε μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση Νοσοκομείων.

23 Μαΐου 2017 ανανέωσε για ένα χρόνο τη σύμβαση του Υποδιευθυντή Διοικητικού κο Λεκάκη, αλλά ταυτόχρονα προκήρυξε τη θέση του. Τέλος Οκτωβρίου 2017 4 μήνες μετά από την ανανέωση της σύμβασης τον απέλυσαν.

Στη θέση του κου Βλασόπουλου ως Διοικητικό Διευθυντή η ΑΕΜΥ Α.Ε. (Πολάκης) προσέλαβε ρουσφετολογικά υπάλληλο με προϋπηρεσία σε εργοστάσιο με λαμπτήρες.

Και στη θέση του Υποδιευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας προσέλαβε υπάλληλο με προϋπηρεσία στο λαδεμπόριο (υπάλληλος ελαιοτριβείου).

18/10/2016 με απόφαση του κου Πολάκη η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης ανατέθει στην οικονομολόγο κα Μαυρικάκη. Ως Αντιπρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε. ορίστηκε εντεταλμένη σύμβουλος της εταιρείας για θέματα διοίκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης.

Τον Ιανουάριο 2018 με απόφαση Πολάκη απελύθη η κα Μαυρικάκη και αντικαταστάθηκε με τον σύμβουλο του κου Πολάκη μετακλητό υπάλληλο του Υπουργείου Υγείας κο Πανοτόπουλο Χαράλαμπο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης Συνεργείου μοτοσυκλετών και τη μόνη προϋπηρεσία που διαθέτει είναι ως μηχανικός μοτοσυκλετών. Αλλά είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Αμείβεται με το μισθό του Διοικητή Νοσοκομείου .

Η ΑΕΜΥ Α.Ε. προσέλαβε ικανότατο στέλεχος ως Υποδιευθύντρια Οικονομικού του Νοσοκομείου τον Ιανουάριο του 2017 με ένα χρόνο σύμβαση την κα Λιάμπα. Τον Σεπτέμβριο 2017 πριν λήξει η σύμβασή της την απέλυσαν για να προσλάβουν άλλη υπάλληλο στέλεχος της τοπικής ΣΥΡΙΖΑ.

130 υπάλληλοι του Νοσοκομείου λήγουν οι συμβάσεις τέλος Μαΐου του 2018.

Τι θα γίνει με αυτούς τους υπαλλήλους; Θα απολυθούν για να προσληφθούν οι κολλητοί του κου Πολάκη;
Και μετά αναρωτιούνται γιατί το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα.

Πάνω απ’ όλα και όλους τα ρουσφέτια Πολάκη!!!

Εν τω μεταξύ τον Ιανουάριο 2018 απελύθη και ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε και τοποθετήθηκε εκλεκτός του κου Πολάκη.!!!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Share.

Leave A Reply