70χρονος ο νέος Διοικητής στο Γ.Ν.Ηλείας

0

Ο πρώην διευθυντής της ΜΕΘ Πύργου και νέος διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Χρήστος Χριστόπουλος. Ανέλαβε και επίσημα τα νέα του καθήκοντα από τον προκάτοχό του Κώστα Διαμαντόπουλο.

To διαβάζουμε στο iliakoxefonima.blogspot.com

Κάπου κοντοσυνομήλικος ήταν και ο Κωνσταντίνος Πατέρας που είχε προταθεί για την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας και τελικά παραιτήθηκε, υπό το «βάρος» των δημοσιευμάτων. Ο Χριστόπουλος όμως… τους «ξέφυγε».

Εκείνο το μητρώο στελεχών αλήθεια που έφτιαξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι οι νέοι πτυχιούχοι «έραβαν κουστούμια» για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης… τι απέγινε; Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έβγαινε και «διαδήλωνε» υπέρ των νέων και άφθαρτων προσώπων. Και τελικά όλες οι επιλογές του ήταν μέσα… από τα ΚΑΠΗ ;

Ας αφήσουμε απ’ έξω και την ηλικία του κ. Χριστόπουλου,  Πως επέλεξε όμως πάραυτα η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έναν άνθρωπο, που σαν παλιό Διευθυντή της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πύργου έφυγε σαν συνταξιούχος ;

Πλάκα μας κάνει ο Υπουργός Υγείας…Αξιοκρατεία…οι νέοι στην πυρά….

Μόνο που «πλάκα» με τα ζητήματα υγείας δεν πρέπει να γίνεται. Ούτε προεξόφληση εκλογικών γραμματίων, ούτε εξυπηρετήσεις σε «φίλους».

Εψαξα, δεν μπόρεσα πουθενά να βρω το βιογραφικό του, φαντάζομαι οτι το έχει ο Υπουργός ας το δώσει στην δημοσιότητα.

Share.

Leave A Reply