Ληστές άρπαξαν €80.000 από χρηματαποστολή στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς

0

Σταμάτησαν το όχημα της χρηματοποστολής που θα ανεφοδίαζε το ΑΤΜ και αφού απείλησαν με πιστόλι τους δύο υπαλλήλους τους υποχρέωσαν να ανοίξουν δύο «κασετίνες»
Στα 80.000 ευρώ υπολογίζεται το ύψος της λείας των δύο ληστών που χτύπησαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Οι δύο δράστες σταμάτησαν το όχημα της χρηματοποστολής που θα ανεφοδίαζε το ΑΤΜ και αφού απείλησαν με πιστόλι τους δύο υπαλλήλους τους υποχρέωσαν να ανοίξουν δύο «κασετίνες».

Η κάθε μια «κασετίνα» εκτιμάται ότι περιείχε χαρτονομίσματα αξίας περίπου 40.000 ευρώ.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι οι δύο δράστες γνώριζαν άριστα λεπτομέρειες του δρομολογίου αλλά και των μέτρων ασφαλείας των εταιρείων μεταφοράς χρημάτων.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Ανακοίνωση για τη ληστεία που έγινε μέσα στο χώρο του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» εξέδωσε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η διοίκηση, το πρωί της Δευτέρας και ώρα 8:45 π.μ στο χώρο του νοσοκομείου ομάδα 2-3 ατόμων υπό την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από την εταιρεία security της Τράπεζας Πειραιώς άγνωστο ποσό χρημάτων που προορίζονταν για την τροφοδοσία του δεύτερου ΑΤΜ ( εκτός υποκαταστήματος τραπέζης).

Δεν υπήρξε εμπλοκή εργαζόμενων ή πολίτη στο περιστατικό.

Ενημερώθηκε αμέσως η Ασφάλεια Αθηνών η οποία διεξάγει έρευνα.

https://www.protothema.gr/greece/article/773413/listes-arpaxan-80000-apo-hrimatapostoli-sto-nosokomeio-g-gennimatas/

Share.

Leave A Reply