ΥΥΚΑ. Απάντηση σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

0

Ως μέγιστο πολιτικό θράσος και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναφέρεται σε ύβρεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Ανακοίνωση ενός κόμματος, οι βουλευτές του οποίου, τόσο παλαιότερα όσο και λίαν προσφάτως, εντάσσουν στον πολιτικό τους λόγο και μάλιστα εντός του κοινοβουλίου, λέξεις και εκφράσεις όπως «θα σε εκτελέσω, μαυρογιαλούρος, απατεώνας, παλιογαϊδούρι, θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια» κ.λπ.

Η καλύτερη απάντηση για το αν τολμάει ο αναπληρωτής υπουργός να επισκεφθεί τα νοσοκομεία και άλλες δομές του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, είναι η παράθεση της λίστας με τις έως τώρα επισκέψεις του:

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας
Εγκαίνια νέου Σταθμού ΕΚΑΒ στην Κοζάνη
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας
Επίσκεψη στα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου
Εγκαίνια Γενικού Νοσοκομείου Θήρας
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ευαγγελισμός
Παράδοση νέων ασθενοφόρων στο Σταθμό ΕΚΑΒ στα Ιωάννινα
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας
Εγκαίνια Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας
Εγκαίνια Βάσης Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Σύρο
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΚΑΤ
Επίσκεψη στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παραπάνω επισκέψεων ήταν προγραμματισμένες αρκετές ημέρες πριν και δεν έγιναν νύχτα και «στα μουλωχτά».

Συστήνεται λοιπόν στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να αρκεστεί στις πρωινές «εφόδους» για καφέ στα γνωστά στέκια νεοφιλελεύθερων του Κολωνακίου και ας αφήσει τη διαχείριση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, σε ανθρώπους που έχουν αφενός τη βούληση και αφετέρου την ικανότητα να το στηρίξουν στα πόδια του, μετά την καταστρεπτική πενταετία διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ανακοίνωση ΝΔ

«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”», ανέφερε η ΝΔ, σε σκληρή ανακοίνωσή της.

Αναφέρει η ίδια ανακοίνωση: «Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει – όπως υποχρεούται – να κάνει το ίδιο».

«Και βέβαια», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση για το κυβερνητικό στέλεχος, «ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που – με ευθύνη της Κυβέρνησης – συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας».

«Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας», κατέληξε η Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Πολάκης, τα ξημερώματα είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό:

«Όταν έκλεινε ο Άδωνις 4 νοσοκομεία και έδιωχνε 2500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια ,(τότε ντε που ήσουν υπουργός διοικητικής ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;; Άλλαξε image maker ,από γκρεμό σε καταστροφή σε πάει…..(πάντα γύρω απ το Κολωνάκι βέβαια είτε για καφέ είτε για εφημερία )».

Share.

Leave A Reply