Διεθνές συνέδριο ιατρικής πρωτοτυπίας & καινοτομίας

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας, με τίτλο «Athens Medical Leadership and Innovation Conference» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ – ΕΠΑΝΑΡΘΩΤΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, παρουσίασε τα επιτεύγματά και την εμπειρία των τελευταίων 20 ετών. Την περίοδο αυτή εξετάστηκαν και αντιμετωπίστηκαν πάνω από 100000 ασθενείς και έγιναν πάνω από 20000 χειρουργεία. 

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της συνεδρίας, Διευθυντής της Κλινικής και Visiting Professor στο Πανεπιστήμιο του Louisville Δρ Αδαμάντιος Μισιτζής “η κλινική μας αντιμετωπίζει πρωτοποριακά και ατραυματικά όλα τα Ορθοπαιδικά προβλήματα που σχετίζονται με το Ανω Άκρο (Ώμος, αγκώνας, πηχεοκαρπικη, Χέρι) με τη χρήση μικροχειρουργικής τεχνικής (χρήση μικροσκοπείου), ενδοσκοπικών χειρουργικών μεθόδων, (αρθροσκόπηση) και δικών μας πρωτοποριακών ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών. Με τη σύγχρονη βοήθεια που μας εξασφαλίζει η ψηφιακή τεχνολογία. προσφέρουμε άριστη αποκατάσταση και ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς μας.

Η εικοσαετής πλέον εμπειρία της κλινικής μας, μας επιτρέπει τη διαμόρφωση των εξελίξεων στο χώρο της ελάχιστα επεμβατικής Χειρουργικής Ορθοπαιδικής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έτσι η κλινική μας πιστοποιηθηκε ως ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ Η πιστοποίηση αυτή δίνεται για πρώτη φορά σε οργανωμένο τμήμα Ιδιωτικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα. Το Ιατρικό κέντρο Αθηνών πάντα στις επάλξεις της πρωτοπορίας και με σεβασμό στον άνθρωπο μας προσέφερε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε τόσο τις σύγχρονες μεθόδους στον τομέα της διάγνωσης όσο και της χειρουργικής αποκατάστασης”

Share.

Leave A Reply