Χειρούργησαν με φως από κινητά τηλέφωνα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας!

0

Τραγικές καταστάσεις περιγράφει σε ανακοίνωσή του το τμήμα Υγείας της ΝΟΔΕ Λάρισας με αφορμή τη σημερινή διακοπή ρεύματος στη Λάρισα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλεται, γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας να χειρουργήσουν με φως από τα κινητά τους τηλέφωνα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κατάσταση στο χώρο της Υγείας είναι τραγική.

Για ακόμη μια φορά, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας πραγματοποιήθηκε σήμερα διακοπή ρεύματος και όπως καταγγέλλει ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Κεφαλής και Τραχήλου κ. Αθανάσιος Σαρατζιώτης, ο οποίος χειρουργούσε σήμερα, δυο λεπτά αφότου  τελείωσε μια μεγάλη επέμβαση, σκοτείνιασαν τα πάντα μέσα στο χειρουργείο. Ωστόσο άλλες χειρουργικές αίθουσες ήταν με τους ασθενείς υπό επέμβαση. Τα flash light στα κινητά έκαναν τη δουλειά τους.

Ας μας απαντήσουν επιτέλους ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Λ. και Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Παν.Νάνος και ο αναπλ. Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας  κ.Δημ. Λιόλιος από πότε έχει να συντηρηθεί η γεννήτρια ανάγκης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Πρόσφατα τα ασανσέρ, τώρα  το μαύρο σκοτάδι στα χειρουργεία και σε όλο το Νοσοκομείο. Σε λίγο ποιος ξέρει τι άλλο.

Φωτιές ανάβει η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Και καλύτερα να μη μιλάμε για αυτές γιατί αν πραγματικά συμβεί, να δούμε με ποιον τρόπο θα σβήσει μιας και δεν τηρείται κανένας κανόνας πυρόσβεσης. Εύχομαι οι διοικητές να μην είναι τοποθετημένοι μόνο πυροσβεστικά. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν θρηνήσουμε θύματα.»

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/03/10/chirourgisan-fos-apo-kinita-tilefona-sto-geniko-nosokomio-larisas/

Share.

Leave A Reply