Απάντηση Ι.Σ.Θεσσαλονίκης προς Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.

0

Προς Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής
κ. Συνάδελφοι,
Καταρχάς θεωρούμε απαράδεκτο από μέρους σας να δημοσιοποιείτε στα ΜΜΕ επιστολή προς τον Ι.Σ.Θ. πριν την παραλάβουμε και έχουμε την αίσθηση ότι δεοντολογικά οφείλατε να περιμένετε πρώτα την απάντηση μας.
Η γιατρός στην οποία αναφέρεστε έχει παραπεμφθεί σε Πειθαρχική διαδικασία από τον Ι.Σ.Θ. από τις 24/10/2017 για τους λόγους που αναφέρετε στην επιστολή σας.
Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι ο Ι.Σ.Θ. πραγματοποίησε δράσεις υπέρ των εμβολιασμών την άνοιξη του 2017 με τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, δημιουργία σχετικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, δημόσιες δράσεις σε ανοικτούς χώρους, ενημέρωση και εμβολιασμούς.
Πριν μας καλέσετε δε να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία ως επιστήμονες μπορούσατε να δείτε την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, που δημοσιεύθηκε στις 2/11/2017, στην οποία στην σελίδα 7 στο σχετικό πίνακα φαίνεται ότι στη Θεσσαλονίκη έχει σημειωθεί (1) κρούσμα ιλαράς και (1) στην Πιερία, στο σύνολο της Κεντρικής Μακεδονίας. Άρα για την ώρα οι διαδικασίες πρόληψης αποδίδουν στην περιοχή μας.
Σας συνιστούμε για να έχετε αντίστοιχα αποτελέσματα να εργάζεστε στο μέλλον έγκαιρα, αθόρυβα, με ηρεμία και χωρίς πανικό και να αναζητάτε βοήθεια απ όσους αποδεδειγμένα λειτουργούν έτσι.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Dr. Αθανάσιος Α. Εξαδάκτυλος
Πλαστικός Χειρουργός
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Π. Νίτσας
Χειρουργός Οφθαλμίατρος

εμβολιάΖΩ-Press Release 20170503 after Press Conference

Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ. Αντιεμβολιαστική παρουσία γιατρών στο διαδίκτυο

Share.

Leave A Reply