Β.Κοντοζαμάνης: «Παραποιήθηκε η δήλωσή μου για τους γιατρούς»

0

Για τη δήλωση που δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στους γιατρούς προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Ουδέποτε αναφέρθηκε σε ευθύνες ιατρών. Πρόκειται για παραποίηση και ψεύδη και είναι ανυπόστατα και λυπάμαι που κάποιοι το αναπαράγουν» δήλωσε.

Όπως εξήγησε, οι γιατροί όλο αυτό το διάστημα δίνουν μάχη και είναι στην πρώτη γραμμή. «Πιστεύω ότι υπήρξε μια παρεξήγηση από έναν τίτλο που αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανα χωρίς να γίνεται σαφής αναφορά», υπογράμμισε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Μιλώντας για το επιδημικό κύμα στη χώρα μας, τόνισε ότι παρατηρείται μείωση των κρουσμάτων αλλά και των εισαγωγών στα νοσοκομεία.

Ο αναπληρωτής υπουργός υπογράμμισε, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και να τηρούνται τα μέτρα. Άλλωστε όπως είπε «θα δούμε τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των εορτών».

«Το σύστημα Υγείας άντεξε», τόνισε ο κ. Κοντοζαμάνης μιλώντας για το ΕΣΥ προσθέτοντας ότι προετοιμάζεται μπροστά στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος. «Είδαμε τι έγινε στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, ασθενείς διακομίζονταν σε άλλες χώρες. Εμείς αντέξαμε κανένας ασθενής δεν έμεινε χωρίς φροντίδα», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/953183_ta-mazeyei-o-vkontozamanis-parapoiithike-i-dilosi-moy-gia-toys

Share.

Leave A Reply