Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό ο γιατρός Κώστας Τσιτουρίδης

0

Σήμερα η οικογένεια των ακτινολόγων θρηνεί την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους της , άριστου επιστήμονα, κοινωνικού αγωνιστή και αδελφικού φίλου του Κώστα Τσιτουρίδη
Ο Κώστας Τσιτουρίδης είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μετά από επιδείνωση της υγείας του. Δεν τα κατάφερε ο φίλος Κώστας και μας άφησε όπως 8500 άλλοι συμπολίτες μας.
Ο Κώστας Τσιτουρίδης 63 ετών εκτός από την επιστημονική του ιδιότητα ,ήταν διευθυντής στο Ακτινολογικό του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», είχε έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Διετέλεσε διοικητής στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» καθώς και διοικητής στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης και την περίοδο 2006-2009 ήταν δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Εύχομαι από καρδιάς στον αδελφό του Γιάννη Τσιτουρίδη Προέδρου της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας και στην σύζυγο του Μαρία Αρβανίτη Διευθύντρια Παιδιατρικής Ακτινολογίας να βρουν την δύναμη να ξεπεράσουν την απώλεια του Κώστα . Εμείς οι φίλοι σου Κωστή θα θυμόμαστε την ευγενική σου μορφή και το ακέραιο του χαρακτήρα σου . Καλό παράδεισο φίλε .

Νικόλας Μπατάκης

Ακτινολόγος

Share.

Leave A Reply