Στα «πράσα» γυναικολόγος που απαίτησε φακελάκι

0

Απαίτησε χρήματα προκειμένου να εγχειρήσει γυναίκα, ωστόσο, όταν έβαλε στην τσέπη του τα χαρτονομίσματα αγνοούσε ότι ήταν προσημειωμένα.

Ο λόγος για έναν γιατρό δημόσιου νοσοκομείου, ο οποίος έπεσε στα χέρια των ανδρών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. (Γυναικολόγος στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου)

 

Ο μαιευτήρας χειρουργός – γυναικολόγος ζήτησε το ποσό των 250 ευρώ, για να πραγματοποιήσει γυναικολογική επέμβαση, στον χώρο δημόσιου νοσοκομείου της Αθήνας.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό, με συνέπεια, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, όταν εκείνη παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, να επέμβουν οι αστυνομικοί.

Το ποσό βρέθηκε στην κατοχή του 65χρονου και κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Παρασκευή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

 

Share.

Leave A Reply