Πατούλης- Εξαδάκτυλος: βίοι παράλληλοι

0

Ο κ. Γ. Πατούλης ποτέ δεν μπόρεσε να κρύψει ότι χρησιμοποιεί τον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας ως εφαλτήριο για τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά και τις πολιτικές επιδιώξεις της ΝΔ. Επιδίωξε λοιπόν να εξωθήσει τον ΙΣΑ σε υποστηρικτή του ΝΑΙ και διοργανωτή εκδηλώσεων που καθοδηγούνται από τη ΝΔ.
Συνάντησε σφοδρή αντίδραση από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και μη μπορώντας να εκδώσει απόφαση στήριξης του ΝΑΙ στράφηκε στην ΚΕΔΕ, στην οποία μπορεί να παίζει ευκολότερα το ρόλο του Σαμαροφύλακα.
Απεναντίας ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Εξαδάκτυλος, ενώ ισχυρίζεται πως βρίσκεται μακριά από πρακτικές Πατούλη, στην ουσία λειτουργεί πανομοιότυπα και όσες φορές του δίνεται η ευκαιρία αποδεικνύει με τρόπο κραυγαλέο ότι ίσως είναι και χειρότερος.
Πριν δύο μέρες συγκάλεσε ο κ. Εξαδάκτυλος κατεπειγόντως το ΔΣ του ΙΣΘ και αξιοποιώντας την πλειοψηφία που διαθέτει έβαλε τον Σύλλογο στην Επιτροπή Στήριξης του ΝΑΙ, προκαλώντας τεράστια πόλωση με τη μεθόδευση εμπλοκής του Συλλόγου.
Τα ίδια είχε πράξει ο κ. Εξαδάκτυλος όταν ζητούσε να αγοράσει μετοχές της ΕΣΑΝ ΑΕ, χωρίς τότε να έχει ούτε καν απόφαση του ΔΣ, περιφρονώντας προκλητικά τις διαθέσεις όλων των συλλογικών οργάνων.
Βέβαια το πιο εξευτελιστικό σημείο στην πορεία του κ. Εξαδάκτυλου ήταν η δημόσια τοποθέτησή του, κατά την οποία αποκάλεσε αξιόπιστο τον τότε υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο και μάλιστα λίγο καιρό μετά την τεράστια εξέγερση του ιατρικού κόσμου που οδήγησε στην κατάληψη του υπουργείου Υγείας
Είναι τραγικό. Ορισμένοι θεωρούν πως είναι προσωπικό τους ζήτημα όταν αποφασίζουν να γελοιοποιηθούν, παραβλέποντας πως παρασύρουν στην απαξίωση και ολόκληρο τον κλάδο που εκπροσωπούν.
Ygeianet

Share.

Leave A Reply