«Μαινόμενος» Πολάκης κατά δημοσιογράφων: «Τι είσαι εσύ για να σου απαντήσω;»

0

Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Παύλος  Πολάκης απέναντι σε δημοσιογράφους που περίμεναν μία απάντησή του για τα πλαστά πτυχία του διοικητή του Κρατικού στη Νίκαια, αλλά και για τον θάνατο δύο παιδιών στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Όλοι σας και μόνος μου σας έχω γραμμένους…που υπουργέ… χαρακτηρηστική…. χειρονομία. Προσοχή στην πινακίδα από πίσω Απαγορεύεται  το παρκάρισμα αποκομιδή σκουπιδιών.. Τυχαίο………

Καμία απάντηση και ύβρεις! Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια του Παύλου Πολάκη, αυτού του είδους το σόου έκανε για ακόμα μία φορά.

Μάταια οι δημοσιογράφοι τον κυνηγούσαν για να πάρουν μία απάντηση για διάφορα θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας και το αντικείμενό του. Ο κ. Πολάκης φώναζε: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!». Με αυτή την απάντηση ξέφευγε και δεν απαντούσε ούτε για τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας με τα 4 πλαστά πτυχία ούτε για τα δύο αγγελούδια που πέθαναν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ειδικά για τα δύο παιδάκια, ο τρόπος που επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να αντιμετωπίσει το θέμα και τη δημοσιογράφο που του έθετε ερωτήματα προκαλεί αν μη τι άλλο θλίψη: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;»

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραλήρημα, αν δεν επρόκειτο για καθαρό μπούλινγκ από τον Παύλο Πολάκη προς τους δημοσιογράφους με στόχο να κρυφτεί και να μη δώσει απαντήσεις!

Στο ίδιο βίντεο θα δείτε (αν αντέξετε μέχρι τέλους) τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αποκαλεί τσόλια τον Μιχάλη Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ και όσους είναι μαζί του και να καταλήγει προς τους δημοσιογράφους: «Ολοι σας και μόνος μου. Σας έχω!».

Υπουργέ για αυτά τα παιδιά τίποτα Ξέρετε πέθαναν σε δημόσια νοσοκομεία από λάθος διαγνώσεις. Ξέρετε εδώ και καιρό έχετε πάψει να μας πείθετε και μας προκαλείτε αναγούλα

Share.

Leave A Reply