Και βέβαια ειναι ξευτίλες.

0

Εγώ είχα θεό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και δεν μπορώ να βλέπω τα δεκανίκια της πολιτικής άνοιξης του Σαμαρά να γλύφουν τον Κυριάκο  Μητσοτάκη.  Του  Σαμαρά  που κόντεψε να διάλυση την ΝΔ και έριξε τον Πρόεδρο της ΝΔ. Ακούστε τον ΠΡΟΕΔΡΟ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για τους ξευτιλισμένους  σε ενα όρο που επιμένω όχι για τον Κυριάκο, (προς θεού) αλλά για ορισμένους συνοδούς του.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

Σε απάντηση στο
https://www.kalimera-arkadia.gr/ekloges/ekloges-2019/item/99967-tripoli-algeini-entyposi-prokalesan-oi-elaxistes-apodokimasies-ypostirikton-tou-tatoyli-ston-mitsotaki-vd.html

Επιπλέον, κύκλοι της ΝΔ, βασιζόμενοι στο βίντεο του arcadia93.8, έλεγαν ότι αυτές οι εικόνες εκφράζουν το ύφος και την αυταρχικότητα που εκπέμπει η παράταξη του κ. Τατούλη, ενώ στέκονταν και στην παρουσία του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Παπασταματάκη ο οποίος στο βίντεο φαίνεται να αποκαλεί “ξεφτίλα” τον κ. Μητσοτάκη. Οι ίδιοι κύκλοι υπογράμμιζαν επίσης την παρουσία στο σημείο του αδερφού Περιφερειάρχη κ. Βασίλη Τατούλη, ο οποίος πάντως εμφανίζεται να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Share.

Leave A Reply