Εξευτέλισαν τον βουλευτή της ΝΔ Μ.Χρυσομάλλη για να δείξουν ότι όλοι είναι ίσοι

0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, διαπιστώθηκε, κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών, πως κ. Χρυσομάλλης είχε παραβιάσει τους περιορισμούς, όπως ενημέρωσε ο βουλευτής της ΝΔ είχε ραντεβού με έναν δημοσιογράφο τις βραδινές ώρες. Ο Μίλτος Χρυσομάλλης πήγε στο μπαρ του ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο Κολωνάκι στο οποίο διέμενε ο δημοσιογράφος και κράτησε έως και τις 23:00.

Και στους δύο επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα, για μη χρήση μάσκας και παραβίαση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας. Το θέμα φυσικά δεν είναι η επιβολή προστίμων, αλλά το πως η ίδια η Νέα Δημοκρατία δημοσιοποίησε θεατρικά το θέμα και τον κάλεσε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Ιωάννης Μπούγας για απολογία, όλα αυτά για να δείξουν ότι όλοι είμαστε ίσοι ενώπιον του νόμου. Πλην του εορτάζοντος σήμερα Κ.Μητσοτάκη, για τον οποίο η κυβέρνηση απεφάνθη πως το γλέντι στην Ικαρία ήταν «νόμιμο».

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».

Η απάντηση του Μίλτου Χρυσομάλλη

Ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέρει πως βρισκόταν σε λόμπι κεντρικού ξενοδοχείου το οποίο λειτουργεί νόμιμα σε συνάντηση με δημοσιογράφο, φορώντας μάσκες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Ο ίδιος εξήγησε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ότι δεν έχουν παραβιαστεί τα περιοριστικά μέτρα και πως λειτουργεί στο πλαίσιο των βουλευτικών του καθηκόντων υποδεικνύοντας και την βουλευτική του ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές ανέφεραν ότι η συνάντηση θα έπρεπε να γίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και όχι στο λόμπι του ξενοδοχείου και επέβαλλαν το σχετικό πρόστιμο.

πηγη. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/967758_voyleytis-tis-nd-paraviase-ta-metra-gia-ton-koronoio

Την ίδια ώρα ανακοινώνουν πως ήταν «νόμιμο» το γλέντι Κ.Μητσοτάκη στην Ικαρία

Όμως, σύμφωνα με την έγγραφη απάντηση του Λ. Οικονόμου σε ερώτηση 54 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, το «γλέντι» Μητσoτάκη δεν απαγορευόταν!

Συγκεκριμένα, απάντησε ότι «κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα (δηλαδή 6 έως 15 Φεβρουαρίου) δεν υφίστατο σε ισχύ διάταξη που να απαγορεύει ρητά ή να ρυθμίζει ειδικότερα το ζήτημα των επισκέψεων σε οικίες». Επομένως, δεν υπήρξε καμία παρανομία και γι’ αυτό η αστυνομία ούτε εμπόδισε την συγκέντρωση του Κ.Μητσοτάκη ούτε επέβαλε, έστω και εκ των υστέρων, πρόστιμα!

Share.

Leave A Reply