Εμβολιασμένος γιατρός σε επιστράτευση νοσεί βαριά με κορωνοϊό

0

Ιδιώτης γιατρός που είχε επιστρατευτεί από το υπουργείο Υγείας για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ΕΣΥ νόσησε με κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση. Μάλιστα ο γιατρός είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, με μία δόση.

Ο ιδιώτης γιατρός που είναι 40 ετών είχε επιστρατευθεί πριν από περίπου έναν μήνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας, μαζί με άλλους 205 ιδιώτες γιατρούς. Ο γιατρός που έχει την ειδικότητα της παθολογίας, παρείχε υπηρεσίες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας και λόγω της έλλειψης μόνιμων ιατρών στο ΕΣΥ.

Ο γιατρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρουσίασε συμπτώματα πριν από λίγα 24ωρα και μετέβη περιπατητικός στο Νοσοκομείο Αττικόν προκειμένου να λάβει ιατρική βοήθεια.

Ειδικότερα πήγε στο Νοσοκομείο Αττικόν στην εφημερία στις 12 Απριλίου όπου και οι συνάδελφοί του ιατροί έκριναν πως έπρεπε να νοσηλευτεί καθώς παρουσίαζε υψηλό πυρετό ενώ είχε και δύσπνοια.

Όπως αναφέρει το Εθνος, ο παθολόγος νοσηλεύεται σήμερα σε κλίνη covid του νοσοκομείου σε βαριά κατάσταση. Ενώ κατά τη διάρκεια της επιστράτευσης του είχε κάνει μία δόση του εμβολίου.

ΠΗΓΗ. https://www.pronews.gr/ygeia/980139_emvoliasmenos-giatros-se-epistrateysi-nosei-varia-me-koronoio-prosfeygoyn-sti

Share.

Leave A Reply