Δουλέψτε, υπογράψτε και όταν έχουμε λεφτά θα σας πληρώσουμε…

0

Ο Διοικητής των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, αφού δεν έκανε κάτι πριν τις εκλογές για να έχει πιστώσεις το Νοσοκομείο της Βέροιας προκειμένου να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες, τώρα εκβιάζει το προσωπικό ότι θα πρέπει να μείνουν σιωπηλοί για πολλούς μήνες που δεν θα τους καταβάλλεται ο μισθός επειδή το Νοσοκομείο δεν έχει χρήματα. Κάλεσε τους 15 επικουρικούς υπαλλήλους, τους μοίρασε υπεύθυνη δήλωση (σας κοινοποιούμε), στην οποία αναγράφετε ότι το Νοσοκομείο δεν έχει πιστώσεις για να καταβάλει τον μισθό τους και έως ότου χρηματοδοτηθεί το Νοσοκομείο από το Υπουργείο δεν θα εγείρουν καμία απαίτηση για την καταβολή του μισθού τους κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου. Επίσης τους εκβίασε ότι εάν δεν την υπογράψουν θα απολυθούν άμεσα.
Η έκδοση του πίνακα διοριστέων του επικουρικού προσωπικού του Νόμου 4551/2018 Άρθρο 16 οι οποίοι εργάζονται στο Νοσοκομείο 5 χρόνια, μπορεί να χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα και με την υπογραφή της συγκεκριμένης παράνομης δήλωσης αποδέχονται οι συνάδελφοι να δουλεύουν για πολλούς μήνες χωρίς να πληρώνονται.
Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να παρέμβει στον πρωτοφανή εκβιασμό του Διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας και να λυθεί το ζήτημα της απρόσκοπτης καταβολής της μισθοδοσίας

Share.

Leave A Reply