«Δάσκαλε που δίδασκες»: Ο «ένας πάνω στον άλλο» Ν.Χαρδαλιάς, «αρμόδιοι & αναρμόδιοι» στο Κρανίδι

0
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τα πρόσωπα που επέλεξε η κυβέρνηση να μας ενημερώνουν καθημερινά για τον κορωνοϊό.
Μάλιστα ο κ.Χαρδαλιάς έχει γίνει γνωστός για το… έντονο ύφος με το οποίο καλεί τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, ειδικά όταν εντοπίζει «παρασπονδίες», χωρίς να διστάζει να χαρακτηρίσει τους πολίτες ως «ανεύθυνους».

Παρόλα αυτά σήμερα στο Κρανίδι το οποίο από σήμερα είναι σε αυστηρή καραντίνα και με 150(!) θετικά κρούσματα, τα περισσότερα που έχουν εντοπιστεί σε μία περιοχή, ο κύριος Χαρδαλιάς φαίνεται πως «ξέχασε» τους κανόνες και συνωστίσθηκε μαζί με «τοπικούς άρχοντες» μπροστά από το δημαρχείο Ερμιόνης.

Μάλιστα σχεδόν κανείς από αυτούς δεν φορούσε μάσκα, ενώ εξυπακούεται πως η «συγκέντρωση» ήταν πάνω από 10 άτομα κάτι που μόλις πριν από λίγες ημέρες, το τριήμερο της Ανάστασης τιμωρούνταν με πρόστιμο.
Όσον αφορά τα ΜΜΕ, τα μικρόφωνα τα οποία χρησιμοποιούν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς βρίσκονται σε απόσταση λίγων εκατοστών από τα στόματα των συνεντευξιαζομένων συνιστώντας ουσιαστικά μία δυνητική πηγή μεταφοράς του ιού.
Μάλιστα το ανησυχητικό είναι πως υπήρξε συνωστισμός και σε κλειστό χώρο, πάλι χωρίς μέτρα προστασίας από τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και κάποιους από τους συμμετέχοντας, καθώς όπως βλέπουμε τις φωτογραφίες από το δημαρχείο της Ερμιόνης κάθονταν δίπλα-δίπλα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur
Share.

Leave A Reply