Άγριος ξυλοδαρμός στο Αττικόν για μία συνταγή γυαλιών και υλικές ζημιές άνω των 15.000 ευρώ

0

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας ειδικευόμενος οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου Αττικόν κατά τη γενική εφημερία του νοσοκομείου το βράδυ της Τετάρτης, από συγγενή μιας 25χρονης κοπέλας που απαιτούσε να της χορηγηθεί συνταγή …γυαλιών! Πρωταγωνιστής ένας άνδρας ο οποίος έδειρε έναν ειδικευόμενο γιατρό και έσπασε τα περισσότερα ιατρικά μηχανήματα του Οφθαλμολογικού ιατρείου, προκαλώντας υλικές ζημιές αξίας τουλάχιστον 15.000 ευρώ. Ο λόγος της «έκρηξης» του άνδρα, ήταν γιατί ο γιατρός αρνήθηκε να δώσει συνταγή για γυαλιά σε μία κοπέλα, καθώς όπως ήταν φυσικό έκρινε ότι δεν ήταν επείγον περιστατικό, τη στιγμή που περίμεναν άλλοι ασθενείς με πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Συγκεκριμένα, το βράδυ της γενικής εφημερίας του νοσοκομείου την Τετάρτη, μία κοπέλα περίπου 25 ετών, επισκέφθηκε τα επείγοντα του Αττικόν και ζήτησε από τον ειδικευόμενο οφθαλμίατρο να της δώσει μία συνταγή για γυαλιά οράσεως. Ο γιατρός έκρινε ότι δεν παρουσιάζει κάποιο επείγον πρόβλημα και της ζήτησε να επισκεφθεί το νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, γιατί εκείνη την ώρα περίμεναν πολλοί ασθενείς να εξεταστούν για περισσότερο σοβαρά προβλήματα. Η κοπέλα εκνευρίστηκε και έφυγε από το νοσοκομείο φωνάζοντας και βρίζοντας για να επανέλθει λίγη ώρα αργότερα συνοδευόμενη από έναν άνδρα, ο οποίος αφού ζήτησε το λόγο από το γιατρό γιατί δεν χορήγησε τη συνταγή γυαλιών, άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές στο πρόσωπο, σπάζοντας ταυτόχρονα ότι έβρισκε μπροστά του.

Ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το χώρο των ιατρείων πριν προλάβουν να φτάσουν οι άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και έξω από την είσοδο του νοσοκομείου επιβιβάστηκε σε ένα ταξί. Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, στην οποία κατήγγειλε το γεγονός η διοικήτρια του νοσοκομείου, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο δράστης από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

eyaggelia-giannakakou«Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γιατροί μας γίνονται θύματα ξυλοδαρμών, λέει στο ygeia360.gr η διοικήτρια του Νοσοκομείου κα. Ευαγγελία Γιαννακάκου. Δεχόμαστε χιλιάδες ανθρώπους σε κάθε εφημερία και είμαστε αφύλακτοι. Οι γιατροί δίνουν πραγματικό αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες και προσπαθούν να εξυπηρετούν όλους τους ασθενείς, αλλά στις εφημερίες προηγούνται όσοι έχουν πρόβλημα υγείας. Ειδικά στην εφημερία που συνέβη αυτό το αποτρόπαιο γεγονός, τα επείγοντα ιατρεία και οι γιατροί των διαφόρων ειδικοτήτων δέχθηκαν ίσως και πάνω από 2.000 ασθενείς».

Ο δράστης από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Από Νίνα Κομνηνού

http://www.ygeia360.gr/el/news/item/19890-agrios-xylodarmos-sto-attikon-gia-mia-syntagh-gyaliwn-kai-ylikes-zhmies-anw-twn-15000-eyrw

Share.

Leave A Reply