20 εθελοντικές αιμοδοσίες για τους μήνες Δεκέμβριο του 2020 και Ιανουάριο του 2021 στο Δήμο Παύλου Μελά.

0

Σε συνδιοργάνωση και με την πάντα πρόθυμη υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, που συνδράμει με ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία στο έργο της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» θα πραγματοποιηθούν 20 εθελοντικές αιμοδοσίες κατά τους μήνες Δεκέμβριο του 2020 και Ιανουάριο του 2021 στον χώρο που παραχωρείται από το Δήμου στο ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης στην οδό Περικλέους 11, δίπλα στο Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

➢ Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:00 – 19:00

➢ Κάθε Σάββατο 08:30 – 14:00

Οι ημερομηνίες των αιμοδοσιών είναι:

Δεκέμβριος 2020: 8, 10, 12, 15, 17, 19, 22, 29.

Ιανουάριος 2021: 5, 7, 9, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26, 28, 30

Η πρωτοβουλία αυτή αφορά κυρίως τους κατοίκους των Δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης που θέλουν να αιμοδοτήσουν για κάποιο ασθενή, για σύλλογο αιμοδοτών ή ως εθελοντές και για όσους θέλουν να αποφύγουν τα νοσοκομεία.

Η συμβολή των αιμοδοτών είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους μεταγγιζόμενους συμπολίτες μας και για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος. Τονίζουμε ότι σε όλες τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων αλλά και στα κινητά συνεργεία αιμοδοσιών λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του ιού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών.

Προσοχή

Έντυπο μετακίνησης:Β1,  SMS : 13033, 1 Αιμοδοσία

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη και την Αντιδημάρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου που στηρίζουν τις εθελοντικές αιμοδοσίες, ιδιαίτερα την εποχή της πανδημίας, ώστε κάθε συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση στο πολύτιμο αγαθό που λέγεται αίμα, όταν το χρειαστεί. Ο χώρος του ΚΑΠΗ Ηλιούπολης παραχωρείται με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για τη χρήση δημοτικού χώρου.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την εταιρεία Ipirotiki Facility Services για την άμεση ανταπόκριση με την τεχνική υποστήριξη που προσφέρει κατά το διάστημα των εθελοντικών αιμοδοσιών και την εταιρεία Μ.Σ. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΕΛΛΑΣ για την πολύτιμη συμβολή της.

Παράλληλα θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία της Αιμοδοσίας  εντός του νοσοκομείου στο γνωστό κτίριο δίπλα στην πύλη του Νοσοκομείου (Κτίριο Αιμοδοσίας), όλες της ημέρες εκτός Σαββάτου 8.30π.μ. – 2μ.μ. και Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5μ.μ.- 8μ.μ.

 

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν τις οδηγίες και να συνεργαστούν για να βοηθήσουν το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας.

 

Share.

Leave A Reply