35χρονος που υπέστη 2 θρομβώσεις σε 6 μέρες: «Οφείλονται αποκλειστικά στο εμβόλιο – Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ ξανά»

0

Για την απίστευτη περιπέτεια υγείας που πέρασε μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraZeneca μίλησε ο 35χρονος, Αλέξανδρος Μεταξάκης. 

Όπως επεσήμανε κάθε ημέρα αισθάνεται και καλύτερα ενώ όπως του είπαν οι γιατροί από τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί προκύπτει ότι η εμφάνιση των θρόμβων οφείλεται στον εμβολιασμό του.

Όπως είπε δεν πρόκειται να κάνει άλλο εμβόλιο αφού «Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι».

Η δεύτερη θρόμβωση εμφανίστηκε στην καρωτίδα. Το ευτύχημα είναι ότι παρουσιάστηκε ενώ υποβαλλόταν σε εξετάσεις και οι γιατροί θορυβήθηκαν από κάποια συμπτώματα που εμφάνισε.

Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο με τους γιατρούς να πρέπει τώρα να απαντήσουν εάν ο θρόμβος στην αριστερή καρωτίδα είχε δημιουργηθεί κατά το πρώτο επεισόδιο, στις 10 Μαΐου ή αν είναι νέα θρόμβωση.

 

 

Τι λέει ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ για τη δεύτερη θρόμβωση

Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης μίλησε στον ΑΝΤ1 για το θέμα και τόνισε ότι δεν εκδηλώθηκε δεύτερο επεισόδιο, απλά στο πλαίσιο του ελέγχου εντοπίστηκε και δεύτερη εστία χωρίς όμως να έχει κάποια συμπτωματολογία ο ασθενής.

Όπως είπε ο κ. Χαλκιαδάκης, κάποιες εξετάσεις βγήκαν θετικές, για τη σχέση των θρομβώσεων με το εμβόλιο, αλλά αναμένονται απαντήσεις κι άλλων ελέγχων.

Ως προς την πορεία της υγείας του 35χρονου τόνισε ότι είναι καλά και από πλευράς του κάτου μέλους του και από πλευράς της επέμβασης στην καρωτίδα.

πηγη. https://www.pronews.gr/ygeia/

«Μετά από 11 ημέρες ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι, μούδιασε και νέκρωσε μέσα σε λίγα λεπτά και ξεκίνησε αφόρητος πόνος. Πήγα στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχα θρόμβωση και μετά μπήκα στο ΠΑΓΝΗ εσπευσμένα στο χειρουργείο. Το εμβόλιο το έκανα τη Μεγάλη Πέμπτη. Αντιμετωπίστηκε η πρώτη θρόμβωση, και το Σάββατο το βράδυ, ξημερώματα Κυριακής, είχα νέο περιστατικό. Έκανα και νέα επέμβαση για να το ξεπεράσω. Δεν είχα υποκείμενα νοσήματα, ή κάποια σχετική κληρονομικότητα», εξήγησε ο κ. Μεταξάκης.

Share.

Leave A Reply