Κινδυνεύει ακόμη η δημόσια υγεία κύριε Εξαδάκτυλε;

0

Συνιστά παράβαση κάθε κανόνα ιατρικής δεοντολογίας αυτό που συνέβη τις προηγούμενες μέρες.
Στελέχη της ΝΔ που ηγούνται σε μεγάλους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, επιδόθηκαν δημοσίως σε επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών, προκειμένου να τους εξαναγκάσουν να ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, απειλώντας με κινδύνους στη δημόσια υγεία σε περίπτωση που το αποτέλεσμα προκύψει ΟΧΙ.
Η πιο ντροπιαστική περίπτωση είναι εκείνη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος του ΙΣΘ κ. Εξαδάκτυλος και τα μέλη του προεδρείου εξαπέλυσαν μπαράζ δηλώσεων, απειλώντας τους πολίτες με σοβαρούς κινδύνους δημόσιας υγείας, όπως φαίνεται στο δημοσίευμα που ακολουθεί (για να το δείτε ολόκληρο κάντε κλικ εδώ).
Μάλιστα ο κ. Εξαδάκτυλος, αξιοποιώντας τη θέση του μέλους στο ΔΣ του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, έστελνε καθημερινά επιστολές ζητώντας να βάλει και τον ΠΙΣ σε παρόμοια επονείδιστη συμπεριφορά εκβιασμού της κοινής γνώμης. Προς τιμήν του ο Πρόεδρος του ΠΙΣ κ. Βλασταράκος απέρριψε κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής του ΠΙΣ σε τέτοιες πρακτικές.
Τώρα που ο ελληνικός λαός απεφάνθη συντριπτικά υπέρ του ΟΧΙ, στοιχειώδεις λόγοι ιατρικής δεοντολογίας και εντιμότητας επιβάλλουν όλοι εκείνοι που ξεσάλωσαν τρομοκρατώντας τους πολίτες να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη. Τουλάχιστον..
Δημήτρης Βαρνάβας Γενικός Γραμματέας του ΠΙΣ

Κλικ στην εικόνα

εξαδ. βαρναβ.

 

Share.

Leave A Reply