Συνάντηση για την ενίσχυση του Κ.Υ. Κισσάμου

0

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη είχε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης στο πλαίσιο των επαφών του για την προώθηση ζητημάτων του Δήμου Κισάμου.
Στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Σταθάκη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη – η οποία έγινε στην Αθήνα – τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στην περιοχή της Κισάμου, με ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας [ΚΥ].
Ιδιαίτερα ο κ. Σταθάκης επισήμανε στον κ. Πολάκη την ανάγκη να διασφαλιστεί η ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του ΚΥ ζητώντας παράλληλα να υπάρξει μέριμνα για την ενίσχυση στελέχωσης αυτού με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό καθώς και με οδηγούς ασθενοφόρων – μια και ο αριθμός των οδηγών κρίνεται ανεπαρκής με συνέπεια να υπάρχουν ακάλυπτες βάρδιες ασθενοφόρου – ενώ ζήτησε και την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου ασθενοφόρου προκειμένου να αντιμετωπίζονται με περισσότερη ασφάλεια, τα επείγοντα – και όχι μόνο – περιστατικά που χρήζουν επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στην περιοχή της Κισσάμου.
Read more: http://sadentrepese.blogspot.com

Share.

Leave A Reply