Σαν κοινωνία οφείλουμε άμεσα να αναλογιστούμε…

0

ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ή δεν μας ενοχλεί που υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και λοιποί φαρισαίοι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ τις περιστάσεις ώστε να λάβουν αυτοί πρώτοι την εμβολιαστική κάλυψη; Δίχως να ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, οι όποιες μάλιστα θα υπομένουν να έρθει απλά η ηλεκτρονική σειρά τους, όταν γίνουν βέβαια διαθέσιμες οι δόσεις των εμβολίων!

Δεν με απασχολεί που προσπερνούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές! Με ΕΝΟΧΛΕΙ όμως που προσπερνούν τους ασθενείς μου, οι οποίοι πραγματικά χρειάζονται την ΕΛΠΙΔΑ του εμβολίου, τον παππού μου, την γιαγιά μου, τους γονείς μου, τους καρκινοπαθείς φίλους, γνωστούς και αγνώστους μου!

Και Γιατί εμβολιάστηκαν;

Για να ενισχύσουν το εμβολιαστικό κίνημα; Ψευδείς Ειδήσεις (κατά τους νεοέλληνες φέικ νιουζ). Αυτό κάλλιστα ενθαρρύνθηκε από τον εμβολιασμό της πολιτικής (ΠτΔ, Αρχηγοί κομμάτων) και θρησκευτικής ηγεσίας.

Για να προστατευτεί ο αναγκαίος κρατικός μηχανισμός; Λίγο αλαζονικό να πιστεύεις πως χωρίς εσένα δεν πρόκειται να λειτουργήσει ένα ολόκληρο κράτος, δεν νομίζεις;. Μύθος που θα ζήλευε κι ο Αίσωπος ακόμη ότι 50 άνθρωποι κινούν μόνοι τους τα γρανάζια. Ένας τόσο δα μικρός αριθμός να αποκτά τόσο μεγάλη σημασία φαντάζει ασύμβατο με τις αρχές του πολιτεύματός μας!

Και τελικά γιατί εμβολιάζονται;

Να μερικοί λόγοι με τα σχετικά ντοκουμέντα:

– αυτοπροστασία (μεγάλη ευκαιρία να βρεις δόση εμβολίου από τους πρώτους)

– ευκαιρία αυτοπροβολής

– δυνατότητα δια ζώσης συμμετοχής σε ραδιοφωνική εκπομπή χωρίς φόβους παράταιρους (ΕΛΕΟΣ, πείτε τα τηλεφωνικά….. εμείς βγαίνουμε έξω με μηνύματα κι εσείς θέλετε και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στο studio….)

– για να μπορείς να λες πως τέλος Ιουνίου θα έρθουν στην Ελλάδα 25.000.000 δόσεις εμβολίων που υπερκαλύπτουν τον Ελληνικό πληθυσμό. Πρώτα ο Θεός εδω θα είμαστε για να διαπιστώσουμε πως αυτές είναι πραγματικά ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Υγ. «Επιτέλους παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας», αναφώνησε ο εκπρόσωπος του λαού.

Την δική σας πήρατε, όλοι εμείς οι υπόλοιποι αργούμε ακόμη… Αλλά στην τελική, ξέρετε κάτι; Εμείς την αφήνουμε στα χέρια Του

Ioanna Tatouli

ΠΗΓΗ. https://www.facebook.com/ioanna.tatouli.9

 

Share.

Leave A Reply