ΨΝΑ και η  Φωλιά Του Κούκου

0

Τέσσερις νεκροί δυο βαριά τραυματίες σε διάστημα ενός μηνός είναι το βαρύ τίμημα της ανεπάρκειας του συστήματος λειτουργίας του ΨΝΑ. μια κατάσταση αυταπόδεικτη και της ανικανότητας αυτών που εκπαραθύρωσαν βίαια και εκδικητικά τον προηγούμενο διοικητή του ΨΝΑ. Παύλο Θεοδωράκη, με αφορμή, φαινομενικά, τον θάνατο ενός ασθενούς. Αν διώχνεις κάποιο επειδή δολοφονήθηκε ένας που θα πρέπει να αποσταλούν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο τεσσάρων και τον βαρύ τραυματισμό άλλων δύο; Ο ΣΥΡΙΖΑ στερείτε ικανών στελεχών οι ποιο πολλοί μου θυμίζουν ένα εσμό λαχαναγορητών με προσόντα που δεν τους κάνουν ικανούς να διοικήσουν περίπτερο. Δεν μπορείς να διοικήσης ένα νοσοκομείο η ένα υπουργείο, με πιστοποιητικό το πόσες αφίσες έχεις κολλήσει,  το πόσο τραμπούκος υπήρξες στην διάρκεια της κομματικής σου σταδιοδρομίας και το πόσο πρόσκαιρα πιστός είσαι στον αρχηγό σου.

Θα δικαιολογηθούν λέγοντας ότι δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό, οι γιατροί δεν ήταν στην θέση τους, ήταν απρόβλεπτη η συμπεριφορά των ασθενών φταίει το μνημόνιο, η πανσέληνος, όλοι εκτός από την ηγεσία του υπουργείου.

Παρακολούθησα με προσοχή τις δηλώσεις της ηγεσίας του ΥΥΚΑ. πουθενά δεν είδα η άκουσα μια λέξη για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση. Φαίνεται ότι οι ψυχιατρικοί άρρωστοι είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού και ευχαρίστως θα τους έκαναν λοβοτομή, για να πειθαρχούν στην νέα τάξη πραγμάτων της αριστερής διακυβέρνησης της χώρας στον χώρο της υγείας και δυστυχώς όχι μόνο σε αυτόν.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

nikolson 1

Share.

Leave A Reply