Πρέβεζα: Αναβλήθηκε η δίκη του παιδιάτρου κατηγορούμενου για παιδική πορνογραφία ανηλίκων

1
Για σήμερα Παρασκευή 4/3, είχε προσδιοριστεί στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας, να εκδικαστεί η υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας με κατηγορούμενο τον 48χρονο Βούλγαρο παιδίατρο. Η υπόθεση όμως αναβλήθηκε λόγω της αποχής των συνηγόρων υπεράσπισης, Δημητρίου Δήμου εξ Ιωαννίνων και Βασιλείου Γιάπρου.
*Να θυμίσουμε πως ο 48χρονος διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και είχε συλληφθεί στις 29 Απριλίου του 2014 από άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας ανηλίκων.
Μάλιστα, ο ανωτέρω είχε προφυλακιστεί, αλλά έπειτα την εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ που κατέβαλε αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης, έπειτα από παραγγελία της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η αστυνομία λίγες μέρες αργότερα είχε δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 48χρονου Βούλγαρου παιδιάτρου.
Η σύλληψη του παιδιάτρου, όπως αναφέραμε, έγινε από κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έφτασε από την Αθήνα για να ασχοληθεί ειδικά με την υπόθεση, ενώ η είδηση της σύλληψης αυτής, είχε προκαλέσει σοκ τόσο στη κοινωνία των Ιωαννίνων όσο και στο πανελλήνιο.

Πηγή http://prevezabest.blogspot.gr/2016/03/blog-post_4.html

Share.

1 Σχόλιο

  1. Παραπληροφόρηση on

    Ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ πλήρωσε εγγύηση, και για αυτό το λόγω και φυλακίστηκε. Αφέθηκε ελεύθερος μετά την αποκάλυψη μεγάλης κλίμακας πλαστογραφιών, ψευδομαρτυρίες, και παραποίηση στοιχείων από την πλευρά της ΔΗΕ. Ο φόβος μην εκτεθεί η ΔΗΕ με τις προαναφερθείσες πλαστογραφίες καθυστερούν την δίκη. Απλά ψάχνουν τρόπους να μην εκτεθούν περαιτέρω.

Leave A Reply