Γάζι Ηράκλειο ο Πολάκης με το τσιγάρο ανά χείρας, αρχίζει τις… στροφές. Γουστάρω Ζεϊμπεκιά

0

Ο Παύλος Πολάκης με το τσιγάρο ανά χείρας, αρχίζει τις… στροφές. Το ζεϊμπέκικο του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί αντιδράσεις.

Όπως φαίνεται είναι το αγαπημένο του ζεϊμπέκικο καθώς όταν το ακούει, δεν μπορεί να αντισταθεί. Ανάβει τσιγάρο και σηκώνεται στην πίστα!

Όπως έκανε λοιπόν και ενώπιον του Σταμάτη Κραουνάκη τον περασμένο Φλεβάρη, έτσι και χθες (04-10-2019), σηκώθηκε και άρχισε τις γυροβολιές με το τσιγάρο ανά χείρας.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε χώρο διασκέδασης στο Γάζι, λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης, ο Παύλος Πολάκης έκλεψε την παράσταση.

Παρά το νέο αντικαπνιστικό νόμο, άναψε τσιγάρο και χόρεψε το θρυλικό ζεϊμπέκικο του Στράτου Διονυσίου. Τα λιγοστά άτομα που είχαν απομείνει στον χώρο, χτυπούσαν παλαμάκια.

Όπως φαίνεται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, παραμένει φανατικός καπνιστής και δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει το καλό παράδειγμα.

Η φωτογραφία ειναι απο την ζεμπεκιά του Πολάκη στον Κραουνάκη τον Φεβρουάριο του 2019

Ο αληθινός άντρας δεν ντρέπεται να φανερώσει τον πόνο ή την αδυναμία του· αγνοεί τις κοινωνικές συμβάσεις και τον ρηχό καθωσπρεπισμό. Συμπάσχει με τον στίχο ο οποίος εκφράζει σε κάποιον βαθμό την προσωπική του περίπτωση, γι' αυτό επιλέγει το τραγούδι που θα χορέψει και αυτοσχεδιάζει σε πολύ μικρό χώρο ταπεινά και με αξιοπρέπεια..!! Εύγε Παύλο Πολακη❣

Gepostet von Μιχαέλα Θωμά am Freitag, 4. Oktober 2019

Share.

Leave A Reply