Πάτρα : Ρομά επιτέθηκαν σε πλήρωμα ασθενοφόρου – Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στο Νοσοκομείο!

0

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθησαν στην συνέχεια του αρχικού περιστατικού, αυτή τη φορά μέσα στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου μεταφέρθηκε ένας τραυματισμένος ρομά. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, φίλοι και συγγενείς εισέβαλαν στο Νοσοκομείο απειλώντας με κατσαβίδι εργαζόμενους, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση.

Μάλιστα καταφέρθηκαν και κατά νοσοκόμα η οποία, όπως της είπε ο άνδρας που την απείλησε, την γλύτωσε γιατί είναι… «ομορφούλα». Οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Μάλιστα, μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος, σκέφτονται να «κλείσουν» την εφημερία μέχρι να λάβουν συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις για την σωματική τους ακεραιότητα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν: “Ακόμη ένα κρούσμα, από αυτά τα γνωστά  των αναταραχών και επιθέσεων στα ΤΕΠ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.

Αυτή τη φορά Ρομά με κατσαβίδια κλπ, επιτέθηκαν σε Εργαζόμενους του Νοσοκομείου και του  ΕΚΑΒ και για να αντιμετωπιστεί αυτή η επικίνδυνη κατάσταση χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία μετά και την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της μοναδικής Θυρωρού, ευτυχώς ήταν ΑΚΑΡΙΑΙΑ.

Δυστυχώς ακόμη μια φορα,  αν και ημέρα εφημερίας, το  ζήτημα της ασφάλειας που πολλάκις έχουμε καταγγείλει,  δεν είχε καμμία  διαφορά και βελτίωση.

Συνεχίζουμε δυστυχώς να είμαστε ανυπεράσπιστοι.”

Share.

Leave A Reply