Παρέμβαση του διευθυντού Χειρουργικού Τομέα σχετικά με την λειτουργία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

0

Είμαι υποχρεωμένος από την θέση που βρίσκομαι ως Διευθυντής του Χειρουργικού τομέα και Προέδρου του Επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου να πάρω θέση για το άρθρο του συναδέλφου Συμεών Τσίντζου  με τίτλο «χειρουργικός τομέας ένας αργός θάνατος».

Θέλω να πιστεύω ότι ο συντάκτης είχε σκοπό με το άρθρο του να προλάβει ενδεχόμενη υποβάθμιση του έργου Νοσοκομείου μας. Ο τρόπος όμως με τον οποίο ασκείται η κριτική είναι άδικος διότι παραβλέπει το παρόν και παραπέμπει εις το μέλλον.

Στην παρούσα φάση δεν αναδεικνύει την πραγματικότητα  απεναντίας δημιουργεί στους πολίτες σύγχυση και ανασφάλεια  παρά την υψηλότατη παροχή υπηρεσιών υγείας εκ μέρους,  του υπάρχοντος ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας  παρά τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης, της πανδημίας  και τις  χρόνιες ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού  προσωπικού.

Εμείς όλοι οι «γερασμένοι» κατά τον αρθρογράφο γιατροί του νοσοκομείου είμαστε εδώ και κρατάμε ψηλά το κύρος του νοσοκομείου και το ενδιαφέρον μας για το μέλλον του είναι αμέριστο και διαρκές.

Σας διαβεβαιώνω ότι προτεραιότητα όλων των επιστημονικών οργάνων του νοσοκομείου  είναι η πίεση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παράγοντες με την λειτουργία του νοσοκομείου για άμεση προκήρυξη θέσεων ιατρικού προσωπικού για την καλύτερη στελέχωση του νοσοκομείου με νέους ΜΟΝΙΜΟΥΣ γιατρούς.

Κοκκοφίτης Αγαμέμνων

Χειρουργός

Διευθυντής Χειρουργικού τομέα

 

Share.

Leave A Reply