Π. Τατούλης και Παναρκαδικό Νοσοκομείο

0

Για μια ακόμη φορά την κατάσταση που σχετίζεται με την ακολουθούμενη πολιτική από την Περιφερειακή Αρχή του κ. Τατούλη στην Πελοπόννησο καυτηριάζει με ενδιαφέρουσες προεκτάσεις ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

Ο κ. Μπέζος σε ανάρτησή του σημειώνει χαρακτηριστικά για την έλλειψη πρωτοβουλιών και ενεργειών από τον κ. Τατούλη για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο:

Ως γνωστό η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (Ε.Υ.Δ.) Ε.Π. Πελοποννήσου 2014 – 2020 -η υπηρεσία δλδ. του κου Τατούλη που διαχειρίζεται τους πόρους του ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Πελ/σου φιλοξενείται χρόνια τώρα σε ένα ολόκληρο όροφο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου χωρίς ποτέ να έχει καταβάλει ούτε 1 ευρώ. Το κακό όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το χειρότερο είναι ότι ο κος Τατούλης δεν νοιώθει καν την ηθική υποχρέωση να βγάλει μία πρόσκληση και να εντάξει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο μας, χρόνια τώρα, σε μια ολοκληρωμένη ενεργειακή αναβάθμιση μέσα από από τους πόρους του ΠΕΠ που διαχειρίζεται. Παρά μόνο το αφήνει να πληρώνει σε ετήσια βάση 1.000.000 περίπου ευρώ για την προμήθεια πετρελαίου. Δηλαδή και ΄΄τον φιλοξενεί΄΄ το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και ΄΄τον ζεσταίνει΄΄ τζάμπα.

ΥΣ : 1ον. ΌΛΟΙ σχεδόν οι Περιφερειάρχες της Χώρας σε αυτή τη προγραμματική περίοδο έχουν βγάλει προσκλήσεις και χρηματοδοτήσει Νοσοκομεία της Περιφέρειας τους για αυτό το σκοπό. Αν επιθυμεί ο κος Περιφερειάρχης πολύ ευχαρίστως αναμένω να με διαψεύσει…..
2ον. Μήπως και το ΠΕΠ Πελ/σου θα μπορούσε να είχε βγάλει μια τέτοια πρόσκληση, Ας ειναι όμως, ποτε δεν ειναι αργά!
3ον. Ξέρετε πόσο σημαντικό για τον π/υ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου είναι μια εξοικονόμηση πόρων της τάξεως 500.000-600.000€ ετησίως από το πετρέλαιο προκειμένου να καλύψει άλλες ανάγκες π.χ υλικά χειρουργείων;;;;

500000 εξοικονομηση από το πετρελαιο σημαινει 20 επικουρικούς γιατρούς ακόμη το χρονο

ΑΥΤΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Γεώργιος Μπέζος

https://www.facebook.com/george.bezos

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Κατακόρυφη μείωση των εξόδων πετρελαίου μέσα σε 6 χρόνια

Share.

Leave A Reply