Π. Πολάκης: «Τέλος στην υγειονομική ομηρία της Ζακύνθου»

0

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εκει που 4 μήνες κάποιοι κράταγαν σε υγειονομική ομηρία το νησί… Το πρωτο τελείωσε (πλαστική βουβωνοκήλης με πλέγμα υπό ΓΕΝΙΚΗ αναισθησία με χρηση του ΔΙΚΤΥΟΥ αερίων)

Αυτό είναι το πρώτο σχόλιο που δημοσιοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στην προσωπική του σελίδα στο Fb αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου από τα χειρουργεία στα οποία συμμετείχε με την ιδιότητά του ο ιατρός χειρουργός στο νοσοκομείο της Ζακύνθου από κοινού με ομάδα χειρουργών!Ο κ. Πολάκης  έφτασε με το πλοίο της γραμμής νωρίς το πρωί στο νησί. Πριν μπει στο χειρουργείο -ως γνωστό είναι ιατρός χειρουργός- είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται πως από τον περασμένο Δεκέμβριο όπου μετά από χειρουργικές επεμβάσεις κατέληξε μια 41χρονη και νόσησαν άλλοι τέσσερις ασθενείς, τα χειρουργεία παρέμεναν κλειστά, με τους αρμόδιους να αναζητούν την αιτία των μοιραίων μετεγχειρητικών επιπλοκών είτε στη πιθανή διαρροή τοξικών αερίων από την κεντρική παροχή ιατρικών αερίων του χειρουργείου είτε σε νοσοκομειακή λοίμωξη.

 

Share.

Leave A Reply