Π. Πολάκης.  Συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν

0

Ως σόου λιγοστών «ακροδεξιών» και «Λαετζήδων» ερμήνευσε ο Π. Πολάκης τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε σήμερα έξω από νοσοκομείο στην Ιεράπετρα. Σε ανάρτηση που έκανε πριν από μία ώρα στο Facebook, o Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για «show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν φασαρία».

«Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρα με τους φορείς του νοσοκομείου, την επιτροπή των κατοίκων, το δήμαρχο, τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Ανάλυση του τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου Ιεράπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός.

Ωστόσο στο υστερόγραφο της ανάρτησής του δεν παρέλειψε να κατακρίνει το πλήθος που είχε μαζευτεί έξω από το νοσοκομείο για να εκφράσει την αποδοκιμασία του για την πολιτική της κυβέρνησης. «Το show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν “φασαρία” δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ούτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο. Συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη, ο κ. Πολάκης δεσμεύθηκε για 26 νέες θέσεις προσωπικού στο νοσοκομείο Ιεράπετρας -5 μόνιμους ιατρούς, 3 επικουρικούς και 18 θέσεις λοιπού προσωπικού- για τις περισσότερες από τις οποίες η διαδικασία πρόσληψης θα ξεκινήσει άμεσα, και στήριξε τον νέο διοικητή Γιώργο Αρακαδάκη, επισημαίνοντας ότι προτιμήθηκε ένας νεαρός σε ηλικία υποψήφιος που θα έχει νέες ιδέες.

Δείτε τους πέντε δέκα………..Τόσους είδε αυτός. Οι πολίτες, υπουργέ δεν είναι σκυλιά και αν ουρλιάζουν, ουρλιάζουν για το δίκιο τους και για την άκρως αποτυχημένη πολιτική σας στο ΥΥΚΑ.

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply