Ο δρόμος για την Ιθάκη τελικά ήταν μακρύς 6 χρόνια πανεπιστήμιο…

0

Ο δρόμος για την Ιθάκη τελικά ήταν μακρύς…6 χρόνια πανεπιστήμιο, τέσσερα χρόνια αναμονή, εκ των οποίων ο ένας ήταν το αγροτικό, πέντε χρόνια ειδικότητα κατά την διάρκεια των οποίων προστέθηκε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα και προσεχώς θα εκπονηθεί και η διπλωματική εργασία ήταν μία συναρπαστική διαδρομή που εχτές ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Από χτες λοιπόν το όνειρο μιας ζωής έγινε πραγματικότητα και έκλεισε ένας κύκλος για να ξεκινήσει πλέον ένας άλλος…
Επειδή όμως εγώ δεν ξεχνώ, τώρα πια που πραγματοποίησα το παιδικό μου όνειρο, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς μια σειρά από συγκεκριμένους ανθρώπους που χάρη σε αυτούς εγώ κατάφερα να γίνω αυτό που ονειρεύτηκα.Πρώτον,τον κο Tasos Tzortzinis, που κοντά του έμαθα τις βασικές αρχές της χειρουργικής. Οπωσδήποτε όλες τις μαίες τόσο από το Γ.Ν Σάμου όσο και φυσικά από το Τζάνειο. Κοντά τους έμαθα πάρα πολλά πράγματα ειδικά όσον αφορά το πρώτο στάδιο του τοκετού και την διεκπεραίωσή του. Εν συνεχεία, τον διευθυντή μου στην ΜΓ κλινική του Γ.Ν.Σάμου, κο Αποστόλου, γιατί ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε και φυσικά και ως επί το πλείστον τους δασκάλους μου στο Γ.Ν.ΤΖΑΝΕΙΟ. Την κα Χριστοδουλάκη , τον κο Κατσέτο,τον κο Nikos Kanellopoulos και φυσικά τον διευθυντή μου , κο Κατσούλη αφού κοντά τους εξελίχθηκα χειρουργικά, μαιευτικά και γυναικολογικά.Επίσης τις φίλες και εξαιρετικές συναδέλφους, Marily Askoxylaki και Stella Karamanou για τη συμπαράστασή τους σε πολλά επίπεδα.Τέλος , φυσικά θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και τους γονείς μου γιατί αναμφισβήτητα αν δεν υπήρχε η δική τους συμβολή σε κάθε επίπεδο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πετύχω τους στόχους μου..
Μην φοβάστε να ονειρεύεστε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας…Ακόμα και αν η Ιθάκη φαίνεται μακρινή, το ταξίδι αναμφισβήτητα αξίζει τον κόπο και υπερκερνά τα ξενύχτια, τις άπειρες ώρες διαβάσματος ακόμα και εκείνες τις εξοργιστικές εκφράσεις, τύπου “κοπελιά; πού είναι ο γιατρός;”

Ακόμα και τότε αναμφισβήτητα αξίζει τον κόπο να παλεύουμε για να πραγματοποιούμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας….
ΥΓ:…πάντα ήθελα να το κάνω αυτό….και αφού δεν πρόκειται να πάρω Oscar, περίμενα να το κάνω με αφορμή την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας!!!!!χαχαχα,φιλάκια αγαπούλες.

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,

να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,

γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,

τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,

τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρείς,…….

 

Share.

Leave A Reply