Νοσηλευόμενη, έβγαλε… το μάτι της με τα ίδια της τα χέρια!

0

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Νοσοκομείο του Πύργου, και ειδικότερα στην Ψυχιατρική Κλινική, όταν νοσηλευόμενη, έβγαλε…το μάτι της με τα ίδια της τα χέρια, ενώ η έγκαιρη επέμβαση γιατρού και νοσοκόμας της κλινικής, απέτρεψαν την πλήρη τύφλωσή της.

Η ήρεμη, αρχικά, εικόνα της 33χρονης ασθενούς από την Αιτωλοακαρνανία, που νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική Κλινική, δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Αργά τη νύχτα, χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν, επιχείρησε να τυφλωθεί, με τα ίδια της τα χέρια. Και τα κατάφερε, κατά το ήμισυ. Η νεαρή κοπέλα, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της, κατάφερε να βγάλει το ένας της μάτι και εκείνη τη στιγμή, μπήκε στο δωμάτιο η νοσηλεύτρια βάρδιας, που σοκαρισμένη από το θέαμα, ενημέρωση αμέσως γιατρό και κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν, πριν προλάβει να βγάλει και το άλλο μάτι της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χθες το πρωί, η νεαρή, συνοδεία γιατρού, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου μετά την εξειδικευμένη – σε αυτές τις περιπτώσεις – παροχή ιατρικής φροντίδας, επέστρεψε και πάλι στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Ν.Σ

http://www.patrisnews.com

Share.

Leave A Reply