Νεκρός εντοπίστηκε στη θάλασσα γνωστός ψυχίατρος του Βόλου

0

Ένας από τους πιο γνωστούς ψυχιάτρους του Βόλου, έχασε την ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής στη θάλασσα.

Ο εντοπισμός του άτυχου ψυχιάτρου έγινε αργά το απόγευμα από άλλους λουόμενους, που είδαν το σώμα του να επιπλέει μπρούμυτα και εν ακινησία κοντά στην ακτή Παπά Νερό, στον Άγιο Ιωάννη του Πηλίου. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε αμέσως από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς μαζί με την εφημερεύουσα γιατρό, αλλά διαπιστώθηκε ότι για τον 63χρονο γιατρό ήταν ήδη αργά.

Στην παραλία βρέθηκαν τα ρούχα του, το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο ψυχίατρος είχε συνταξιοδοτηθεί πριν λίγο καιρό, ήταν παντρεμένος με γνωστή δικηγόρο του Βόλου και είχαν δύο παιδιά. Στον Άγιο Ιωάννη φιλοξενούνταν σε φιλικό σπίτι.

Ο Κων. Ξηρομερίτης, είχε γεννηθεί στη Ν. Ιωνία Βόλου, όπου και διέμενε. Πρόσφερε για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου. Τελευταία είχε αποχωρήσει, καθώς συνταξιοδοτήθηκε από το Δημόσιο, ενώ συνέχισε να δραστηριοποιείται στην Ψυχιατρική, με ιδιωτικό ιατρείο που διατηρούσε. Ήταν μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και άνθρωπος με ενδιαφέροντα στα κοινά, ενώ ήταν αγαπητός σε όλους, όσοι τον γνώριζαν. Ήταν παντρεμένος με τη Λαμπρινή Παρασκευά, δικηγόρο και είχαν δύο γιούς, έναν πτυχιούχο Οικονομικών Σπουδών και έναν πτυχιούχο Νομικής.

Share.

Leave A Reply