Μετάθεση πολύτεκνης ιατρού

0

Είμαι Χειρουργός Παίδων με θέση επιμελήτριας Β στο Ηράκλειο Κρήτης. Δέχτηκα αυτή τη θέση πιστεύοντας ότι θα γίνει αμοιβαία μετάθεση με συνάδελφο του νοσοκομείου Χανίων, καθώς στα Χανιά είναι η μόνιμη κατοικία της οικογένειας μου, κάτι που δεν έγινε ποτε.  Σε αυτά τα χρόνια που δουλεύω με πάθος γιατρευοντας μικρούς ασθενεις, κατόρθωσα να κάνω τέσσερα παιδια.
Εχω εξαναγκαστει για λογους βιοπορισμου να φυγω δυο φορες στο εξωτερικο, όπως και να πηγαινοέρχομαι στο Ηράκλειο, ακόμα και έγκυος. Τα παιδια και ο σύζυγός μου εχουν υποφερει απο ολες τις μετακινησεις και τη διασπαση της οικογενειας.
Τώρα κάνω σκληρό αγώνα να βρεθώ  επιτέλους να δουλεύω κοντά στην οικογένεια μου, ώστε να επιτελω το λειτούργημά μου σωστά, αλλά και να φροντίζω τα τέσσερα μου παιδιά.
Υπάρχει νομοθεσία που προστατεύει τους πολύτεκνους, αλλά αρνούνται να την εφαρμόσουν στην περιπτωση μου.
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αγαπώ με πάθος αυτή τη δουλειά, οπότε τα παιδιά μου δεν τα έκανα για να μη δουλεύω, όπως έχω κατηγορηθεί!
Παρακαλώ υπογράψτε αν πιστεύετε οτι:
Μια μητέρα πρέπει να μπορεί να φροντιζεί τα μικρά παιδιά της.
Μια γιατρός που θα χειρουργησει ένα βρέφος, πρέπει να φτάνει ξεκούραστη στη δουλειά της και όχι μετά από 2 ώρες οδήγηση σε απαράδεκτες συνθήκες.
Μια γιατρός δεν μπορεί να επιτελέσει σωστά το έργο της και να φροντίσει αποτελεσματικά τους ασθενείς αν οδηγαει καθημερινά 150χλμ.
Μια γιατρός έχει το δικαίωμα να έχει παιδιά και θα πρέπει να στηρίζεται σε αυτήν της την απόφαση.
Παρακαλώ βοηθήστε με μήπως και το “παράλογο” αίτημά μου να δουλεύω στην πόλη όπου ζουν τα παιδιά μου γίνει δεκτο.

https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_Metathesi_polyteknis_iatroy/?

Share.

Leave A Reply