Μεσαίωνας στα Τρίκαλα: Εκλεισε η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου

0

Επικίνδυνες, γελοίες και απαράδεκτες καταστάσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων με αιτία το λουκέτο στην παιδιατρική κλινική! Η οποία από το Σάββατο δεν λειτουργεί γιατί δεν υπάρχουν πια γιατροί: νοσηλεύονται!
Ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ότι… υπέγραψε μνημόνιο (αλήθεια, το είπε!), ξεχνώντας ότι ο ίδιος κυβερνούσε 2,5 χρόνια και με υπουργούς τους κ. Γεωργιάδη και Βορίδη, παρά τις δεκάδες εκκλήσεις, δεν έκαναν τίποτε για το νοσοκομείο Τρικάλων και για την Υγεία γενικότερα. Ειδικά για ένα θέμα που ήταν γνωστό εδώ και μήνες καια φορά ΔΥΟ νομούς, των Τρικάλων και ης Καρδίτσας!
Αυτό είναι το μνημονιακό ενδιαφέρον της προηγούμενης κυβέρνησης για τα παιδιά και για την υγεία, για την οποία πληρώνουμε φόρους; (και να μην πληρώναμε, είναι θέμα Υγείας!). Η κατάσταση είναι τραγική και είναι προφανές ότι υπάρχουν ευθύνες. Οι τρικαλινοί θέλουν να μάθουν:
– Γιατί η παιδιατρική κλινική της Καρδίτσας ήταν κλειστή τόσον καιρό;

– Γιατί όλα τα περιστατικά διακομίζονταν στα Τρίκαλα;
– Γιατί υπήρχαν μόνο τρεις γιατροί;

– Γιατί η διευθύντρια αρρώστησε και είναι σε αναρρωτική, ο ένας γιατρός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική και ο τρίτος έπαθε υπερκόπωση;
– Πού θα πάνε τα παιδιά που είναι άρρωστα;

Ποιος παίρνει την ευθύνη; Ας απαντήσουν οι προηγούμενοι κυβερνώντες ΤΩΡΑ στους τρικαλινούς και όχι σε 50 χρόνια. ΤΩΡΑ!

Φυσικά, η νέα κυβέρνηση θα κληθεί να λύσει το πρόβλημα. Οι τρικαλινοί απαιτούν να το λύσει ΑΜΕΣΑ (παρότι προφανώς δεν είναι ευθύνη της, αλλά είναι κυβέρνηση), να κάνει κάθε τι, ακόμη και ό,τι δεν περνά από το χέρι της, να ανοίξει ΤΩΡΑ την κλινική, να αλλάξει το καθεστώς εργασίας των γιατρών και να βρει λύσεις. Ολοι ελπίζουν, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι πραγματικά αγωνιούν, να κάνουν κάτι και, κυρίως, να καταλάβουμε ότι μόνο αν μετάσχουμε σε αγώνα για καλύτερη Υγεία, θα ελπίζουμε σε κάποιου είδους καλύτερη παροχή υπηρεσιών Υγείας

http://trikkipress.gr/

Ξεσηκωμός για τις απαράδεκτες καταστάσεις με τις παιδιατρικές κλινικές σε Τρίκαλα – Καρδίτσα

Με «δάνειο» από τα Τρίκαλα λειτουργεί η παιδιατρική της Καρδίτσας!

http://trikkipress.gr/

Share.

Leave A Reply