Λαμία: «Πετάει, πετάει»… ο γιατρός της Το.Μ.Υ.

0

Είναι ψηλός μελαχρινός και κούκλος… κυριολεκτικά, ο χειρούργος που «καβάλησε» τη σύριγγα και προσγειώθηκε πάνω από την Το.Μ.Υ. (Τοπικής Μονάδας Υγείας) στη Λαμία!

Και ακριβώς απέναντι, ακόμη ένας, έτσι γιατί στην τέχνη χρειάζεται ισορροπία!

Ξαφνιάστηκαν οι Λαμιώτες περνώντας από την χρήσιμη κατά τα άλλα νέα δομή υγείας της Λαμίας (στο κτίριο που στεγάζεται και το ΚΕΦΙΑΠ, στο κομμάτι που έχει παραχωρήσει το Νοσοκομείο Λαμίας όπισθεν 2ου Γυμνασίου – Λυκείου) αφού το θέαμα δύο ιπτάμενων γιατρών να πετάνε πάνω από μια κρατική υπηρεσία, καβάλα σε ενέσεις, είναι σίγουρα ανέλπιστο και μάλλον τραγελαφικό.

Ήδη κάτοικοι της περιοχής, περνούν από το σημείο για να το φωτογραφίσουν και δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γίνει, σε περίπτωση που επισκεφθούν την πόλη, Κινέζοι τουρίστες. (Εντάξει κάνουμε και λίγο χαβαλέ, απαιτείται…)

 

Το σίγουρο είναι ότι πριν καν ακόμη μας επισκεφθεί ο κύριος Πολάκης για τα επίσημα εγκαίνια (είχαν προγραμματιστεί και αναβλήθηκαν, ίσως γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί το εικαστικό κομμάτι της μονάδας) η ΤΟ.Μ.Υ Λαμίας προκαλεί «συνωστισμό» επισκεπτών, όχι για τις υπηρεσίες υγείας αλλά για τους ιπτάμενους γιατρούς!

Υ.Γ. Ελπίζουμε η δομή να περιλαμβάνει και οφθαλμίατρο!

Share.

Leave A Reply