Κορωνο…πάρτι παραβάσεων σε όλη την Ελλάδα: Πρόστιμα σε οίκους ανοχής, καφετέριες, ιερείς και ιδιοκτήτες σπιτιών

0

Τσιμπούσι σε… αποθήκη, πάρτι σε σπίτια, χαρτοπαικτικές λέσχες και καταστήματα που παραβίαζαν τους περιορισμούς στη λίστα των προστίμων – Σαρωτικοί έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων

Χιλιάδες παραβάσεις και δεκάδες κορωνοπάρτι σε καφετέριες, σπίτια, οίκους ανοχής, ακόμα και συνωστισμοί σε εκκλησίες βεβαιώθηκαν από την αστυνομία μετά την εφαρμογή των επιπλέον μέτρων τόσο στην Αττική, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πρόστιμα επιβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής και σε δυο ιερείς που λειτουργούσαν σε ιερούς ναούς που βρίσκονται στην περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης, για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού διασποράς της πανδημίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους δύο ιερείς, στην Ευκαρπία και στον Άγιο Βασίλειο του δήμου Λαγκαδά, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 1.500 ευρώ, για συγχρωτισμό.

Από τους ελέγχους που έγιναν, εντοπίστηκαν χιλιάδες παραβάσεις, δεκάδες εκ των οποίων αφορούσαν συγκεντρώσεις σε σπίτια, καφετέριες και μαγαζιά, ενώ βρέθηκε να λειτουργεί οίκος ανοχής, καθώς και παπάδες που λειτουργούσαν με κόσμο στις εκκλησίες τους.

Πιο αναλυτικά:

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (72.968) έλεγχοι, από τους οποίους οι (5.891) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (2.168) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (17) συλλήψεις, ως ακολούθως:

πΗΓΗ. https://www.protothema.gr/greece/article/1092661/koronoparti-paravaseon-se-oli-tin-ellada-prostima-se-papades-oikous-anohis-kafeteries-kai-idioktites/

Share.

Leave A Reply