Κινητές Ιατρικές Μονάδες-Με το βλέμμα στραμμένο στην επομένη μέρα

0
Το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Κινητές Ιατρικές Μονάδες παραμένει αρωγός στη σπουδαία προσπάθεια όλων των πολιτών να διατηρηθούν υγιείς. Στο επίκεντρο των προγραμμάτων αυτών είναι ο άνθρωπος, ενώ ταυτόχρονα οι ανάγκες του γίνονται η προτεραιότητά μας.
Η πανδημία του κορωνοϊού/COVID-19 πρωταγωνιστεί τις τελευταίες εβδομάδες στην καθημερινότητα μας, γεγονός που αποτρέπει τη δια ζώσης επικοινωνία. Έτσι, στην προσπάθεια να διατηρηθεί ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, δημιουργήθηκε από το έμπειρο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό της ομάδας των Κινητών Ιατρικών Μονάδων ένα σύνολο διαδικτυακών σεμιναρίων, διαλέξεων, συζητήσεων και δράσεων, οι οποίες έχουν σαν απώτερο στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.
Μία από τις δράσεις, που στηρίζεται στην παραπάνω λογική, αφορά στη δημιουργία ενημερωτικής διαδικτυακής διάσκεψης με θέμα: «Πρακτικές συμβουλές στη λοίμωξη από κορωνοϊό με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα» από τον κ. Χαλβατσιώτη Παναγιώτη, Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, και υπεύθυνου θεραπευτικής άσκησης του Sports Excellence. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στις 13:00 μ.μ. και υλοποιείται για όλους τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου.
Ένας εποικοδομητικός διάλογος, που αποσκοπεί στο να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους απομονωμένους κάτοικους, να εκφραστούν προβληματισμοί και ανησυχίες σχετικά με τη διαχείριση της επόμενης μέρας και να λάβουν απαντήσεις και συμβουλές από το έμπειρο και διακεκριμένο επιστημονικό προσωπικό της ομάδας μας.
Σύνδεση στη Τηλεδιάσκεψη
Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε πληροφορία για τις δράσεις των Κινητών Ιατρικών Μονάδων, επικοινωνήστε μαζί μας:
Email: info@mmu.gr
Τηλ:2102447694 08:00 – 16:00
κιν.: 6951937521 16:00 – 20:00
Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες (KIM) έχουν πραγματοποιήσει από το 2014, εβδομήντα (70) δωρεάν αποστολές, σε νησιά της άγονης γραμμής και απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ MMUSEMINAR

Share.

Leave A Reply