Καταγγελία Χρυσοχοΐδη: Ιδιώτες γιατροί έβγαζαν ευάλωτους χιλιάδες πρόσφυγες

1

Ιδιώτες γιατρούς κατήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας την Τετάρτη για το καθεστώς χορήγησης ασύλου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι  «ιδιώτες γιατροί έδιναν έγγραφα τα οποία αποδέχονταν οι υπηρεσίες ασύλου, ότι όλοι ήταν ευάλωτοι, ότι είχαν το λεγόμενο μετατραυματικό στρες, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να κηρύσσονται ευάλωτοι και να μεταφέρονται στην ενδοχώρα, με αποτέλεσμα κανένας να μην επιστρέφεται».

Ακόμη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι στην ουσία ακολουθούσε τη λογική «στοιβάζουμε ανθρώπους και τίποτα παραπέρα, και αυτό το στοίβαγμα ανθρώπων οδήγησε στη μείωση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που είχαν ανάγκη», καθώς και ότι δεν έφτιαξε επαρκείς υποδομές για να προλάβει την αύξηση των ροών.

Share.

1 Σχόλιο

  1. Τραγικο οντως. Πως ειναι δυνατον ανθρωποι που ξεριζωθηκαν απο τον τοπο τους , περπατησαν αναμεσα σε πτωματα, είδαν συγγενείς διαμελισμένους , ειδαν μαναδες πατεραδες παιδια να θαλασσοπνιγονται διπλα τους και καταφεραν τελικά και εφτασαν στην “αναπτυγμενη, ανθρωπινη, δικαιη κτλ κτλ” Ευρωπη να χουν μετατραυματικο στρες ? Εισαι λαγωνικο κ.Χρυσοχοΐδη που ξετρυπωσες τετοιο σκανδαλο.Βλεπω ξεκινησες να διαβαζεις και να ενημερωνεσαι .ΕΥΓΕ

Leave A Reply